Opinie Zejście do świątyni

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zosia74

zosia74 Aktywny autor

świątynia zrobiona ;)

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Świątynia nareszcie zbudowana:D Coś słabą wydajność mieli Ci pracownicy8) A, Panie! Żebyś wiedział, ile na tą inwestycję forsy poszło:cry:! Swoją drogą - event skończony, lecz i mnóstwo SG wydane na owocki i zwierzątka:p:)xD Aż mnie ten event znużył:sleepy: Zostało całe 12 małpich mordek - mogło być więcej-.- To jest kroplą w morzu potrzeb:( Pocieszającym jest to, że nie użyłem nawet jednej milionowej (chociaż mam mniejszą znacznie ilość) SN:D

Ostatnie edytowanie: 6 marca 2017
    olesyya, Ciapciak1703 oraz adikamila lubią to.
  3. fifonik7

fifonik7 Forumowy żółtodziób

Mogłabym poprosić o cztery małpie tabliczki, aby dziś skończyć ?
    Jutro nie będe mogła wejść do gry :(

4. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

z ts-ów nic ciekawego z zagród , natomiast z drzew 2 xxl plus durian właściwy ? czegoś takiego nie miałem jeszcze :)

nikki2676 lubi to.
  5. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

krasnoludek10

Post nic nie wnoszący do tematu wątku usunęłam.

latrisia

Twój post również usunęłam.

6. osssmo

osssmo Czeladnik forum

Trzy razy drzewo Wampee XL to jest przegięcie pały, nie będę uczestniczył w żadnym evencie to jest po prostu oszustwo.

nikki2676 lubi to.
  7. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Świątynia otwarta :) To nie tylko moja zasługa ;)
    Trochę to trwało, bo jakoś słabo te tabliczki leciały.
    Ten event pokazał mi, jak wielu jest bezinteresownych graczy 8)
    Dziękuję Wam z całego serca :inlove::D:p
    Dziękuję też za ciepłe słowa, które do mnie wraz z sówką doleciały:) To jest bardzo miłe!!!!
    Serdecznie DZIĘKUJĘ !!!

gadek, Ciapciak1703 oraz kacper_07 lubią to.
  8. Ciapciak1703

Ciapciak1703 Ekspert forum

Kot siedzi w 2 pokoju 3 rundy i się zbuntował, nie chce mu się ruszyć... to bestia jedna. Przynajmniej wiem że utknie na dobre w odmętach świątynnych 4-ego pokoju, ("buahahaha" - rozlega się szatański śmiech z pogłosem - "nie opuścisz tej świątyni żyw, o niewierny"):p czyli jak na moje możliwości to wyjdzie świetnie, nawet się nie spodziewałem że tyle zrobię. :) Póki co czekam na zbiór drzewek, 70 mordek do (kociego) końca. ;)

Nutka, abc2016 oraz -rybka24- lubią to.
  9. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Event bez spiny, stodoła była przewiana totalnie po Owocowym Targu, ale wystawiłem wszędzie moringi i się zrobił się bez spiny, wypadajki też poleciały ;) Ale zdania nie zmieniłem, itemów nakładkowych dalej nie lubię :p

Tak dyskretnie piszę nieco, że jak ktoś jeszcze chce wypadajkę, to niech wyśle sowę ;)

10. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

11. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

No tak, nie ten temat :D:p to w temacie mam 190 dodatkowych tablic. Zastanawiam się czemu nie wszyscy mogą wyrobić się ze świątynią. Ja nawet SN nie wylewałam. Siałam bambus, wichlinę a na noc melony albo imbir. Siałam nawet wanilię. Wszystko w/g potrzeby farmy nie eventu. Tablice leciały i lecą dalej.
    Trzymam kciuki za tych co dalej walczą z eventem.

Ciapciak1703 i MOD_DaMa lubią to.
  12. Ciapciak1703

Ciapciak1703 Ekspert forum

Zbiór się dokonał, nieźle, wypadło 40 mordek, zasiałem do jutra "długorosnące" (u mnie chili, czyli nic specjalnego xD) na super polach i zobaczymy co się wykluje nowego. :) Dobrej nocy wszystkim. ;)

-rybka24- lubi to.
  13. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

U mnie za to królują drzewa i zagrody, pól to tyle co kot napłakał ;)

-małgoś- lubi to.
  14. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Ewent wczoraj skończony. 47 tabliczek na plusie. Z TS -ów tylko hipcie interesujące.

15. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

U mnie też dużo drzew bo tak lubię ale chodzi o to że siałam w/g swojej potrzeby nie eventu i tablice leciały. Nie straciłam nawet 1 SN

16. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Bo np. nie odblokowali jeszcze lasu, albo całej plantacji. Sama długo z tym walczyłam, na baha robi się łatwo tak koło 80 lev., potem można wbijać poziomy nawet 2x dziennie.

17. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

2/3 ewentu udało się w te dwa dni zrobić i tak jestem happy

Nutka lubi to.
  18. nowelationka

nowelationka Czeladnik forum

dzień dobry

event prawie cały ukończony....brakuje 19 małpich tabliczek:(
    jakby ktoś mógł podesłać , chętnie też sie wymienię

19. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

zbyszek1245 z ogłoszeniem o małpich tabliczkach zapraszam TUTAJ. Twoje posty usuwam.

20. abask

abask Fanatyk forum

Udało mi się evnt zrobić. Dziękuję wszystkim, którzy podrzucili tabliczki :)
    Z TS-ów nic ciekawego jak zwykle. Same bzdety.

gadek lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.