Opinie Zejście do świątyni

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pomponiada

pomponiada Zaawansowany

mnie brakuje 72 wypadajki. trochę dużo ale jak się nie uda to trudno. jeszcze prawie 30 godzin. może będą łaskawsze.

2. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

Spokojnie wypadną na pewno, dla porównania mi wczoraj brakowało 113 szt , a dzisiaj skończyłam,ale przyznaję siałam na jednym polu melona i podlewałam SN. :)

3. abask

abask Fanatyk forum

A ja potrzebuję jeszcze 98 sztuk małpich główek.

4. tytan77

tytan77 Czeladnik forum

Bez żadnej spinki event zakończony wczoraj po południu :)
    Powodzenia dla tych co jeszcze walczą ;)

usiamik46 lubi to.
  5. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Event skończyłam wczoraj wieczorem.:D Z zagród mam małpy czerwone i aksolotle:inlove: drzewka jeszcze w pasku;)

Nutka lubi to.
  6. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Gratulacje dla tych co skończyli :)

Pytanie do walczących dalej: A kto chce tabliczkę?? Mówią, że mam talent w dyscyplinie "rzucania przez płot" :D piszcie sówki bo nie zawsze mam czas zajrzeć na forum.

Ostatnie edytowanie: 6 marca 2017
    nikki2676 lubi to.
  7. winiulka

winiulka Moguł forum

gratulacje
    też zakończyłam,ale niesmak pozostał
    lv 313- z TS żółte małpy i papugi, drzewa - żadne rewelacje czyli "odgrzewane kotlety"

nikki2676 i Daisy44 lubią to.
  8. donatka69

donatka69 Mistrz forum

Dzien dobry :) I u mnie wszystkie komnaty odkryte.
    Widzę, ze event konczy coraz więcej osob- jesli ktoś ma problemy z wypadajką niech napisze sówkę - podeślę.

nikki2676 lubi to.
  9. grześwielki

grześwielki Okazjonalny autor

komnaty odkryte I brakuje 31 tabliczek do konca ostatniego zadania. Ciekawe ile pawi bedzie potrzebne do nastepnego zadania?? Powodzenia wszystkim walczacym...

nikki2676 lubi to.
  10. kasia750

kasia750 Hrabia forum

event skończony w piątek:p, jak dla mnie okxDwpadl sandałowiec xDi to białe paskudne zwierze :D:inlove::D:inlove:

nikki2676, asia1106 oraz Nutka lubią to.
  11. prawdzinek

prawdzinek Czeladnik forum

brak jeszcze kilkunastu wypadajek do osiagniecia celu
    slabo to widze bo już nie bd zbioru podczas tg ewentu
    pozdrawianm

12. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

To zmień na pola zasiej coś krócej rosnącego i zawsze parę wyleci. Jak ci brakuje do 20 sztuk mordek to do końca eventu sobie dozbierasz.

i nie mazać mi się tu

-małgoś-, Nutka oraz hlnrys lubią to.
  13. tajemniczydonpedro

tajemniczydonpedro Młodszy ekspert

Skończyłam event od niechcenia i bez spiny. Z TS'ów oczywiście nic ciekawego.

14. Ciapciak1703

Ciapciak1703 Ekspert forum

Dzisiaj z drzewek znów ok. 50 sztuk małpek, schrupałem w końcu ciacho ananasowe, dałem cynk Zosi żeby opryskała mi drzewka (trochę nawozu jest w magazynie, trzeba korzystać ;)) do tego tak jak rzeczone było wczoraj pinkie pie i fiolka i czekam do 21 na zbiór. :) Jeszcze ze 2-3 pokoje (komnaty? :p) może otworzę dla relaksu i pomału zacznę tworzyć plan co do pawi. :)

Widełki3, Nutka oraz Mariolka7214 lubią to.
  15. kwasia1999

kwasia1999 Młodszy ekspert

U mnie zakończenie eventu graniczy z cudem brakuje aż 185 :D. Także robię ile dam radę. Może jeszcze kilka poziomów przejdę jakimś cudem. Podleję imbir sn może koło 50 dzisiaj jeszcze zbiorę :oops:

nikki2676 lubi to.
  16. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

powinno dojść sporo tabliczek (poprosiłam znajomych Ci co mają wolny prezent obiecali wysłać) więc powinno się udać. Powodzenia

nikki2676 lubi to.
  17. abask

abask Fanatyk forum

Bardzo dziękuję wszystkim darczyńcom ;)))
    Komnaty wszystkie otwarte. Do zakończenia zadania w spółdzielni potrzebuję równe 50 małpiatek. Myślę, że rano wyleci tyle z drzew ;'))) A nawet jeśli nie, to to ostatnie zadanie nie musi być zrobione ;)))

gadek, nikki2676 oraz -małgoś- lubią to.
  18. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

NO pomału widzę koniec :) choć jeszcze 39 tabliczek ale to juz do całkowitego zakończenia eventu bo komnaty wszystkie otwarte Jeszcze raz dziękuje wszystkim za podesłanie wczoraj tabliczek :)

nikki2676, zosia74 oraz -małgoś- lubią to.
  19. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Dwie pętle + oddane wszystkie tabliczki do misji w spółdzielni i finito. Wystarczy mi pełny skarbiec.

nikki2676 i Widełki3 lubią to.
  20. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Miałam focha na farmę, więc z lekkim opóźnieniem zaczęłam, 72 tabliczki brakuje, drzewa za 13h mają być... zobaczymy. W każdym razie jakby ktoś miał wolny prezent... to nie zamierzam udawać, że ten post ma na celu coś innego niż sępienie tabliczek xD:cry:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.