Opinie Zejście do świątyni

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-Jana367- sprawdzasz inwentarz na wyspie?

CHUDYJUREK jest 8 pokoi, w każdym z nich po 3 drzwi (lewe, środkowe i prawe) do otworzenia po jednych w każdej rundzie.

2. -Jana367-

-Jana367- Forumowy żółtodziób

SMOD Atena sprawdzalam dostalam yylko 2 drzewka, banana a zagrody nie dopisao.Z osmego pokoju dostalam zaslone i komunikat ze zakonczylam .Pisalam tez do pomocy technicznej ale cisza ,prosze o pomoc:cry:

3. SMOD_Atena

-Jana367- sprawdź proszę dokładnie czy wszystkie drzwi w pokoju 7 masz otwarte. Wrzuć tutaj screen (zrzut ekranu) jak możesz.
    A jak zgłosiłaś problem do Pomocy technicznej, to odpowiedź na pewno została wysłana, sprawdź proszę w swojej skrzynce odbiorczej folder Spam i pokrewne, np...Społeczności.

4. -Jana367-

-Jana367- Forumowy żółtodziób

SMOD Atena chcialam sprawdzic ale pojawiw sie komunikat Wyglada na to,ze to juz wszystkie drzwi.Mysle ze znalezlismy juz wszystko.Czas na odpoczynek.:cry:

5. SMOD_Atena

Jak jest taki komunikat to znaczy, że wszystkie drzwi zostały otworzone i nagrody powinnaś otrzymać.

Próbowałaś może sprawdzić na innej przeglądarce ( choć wątpię żeby przeglądarka była winna), ale spróbuj i wpisz może nazwę zagadkowej zagrody lub część nazwy np..Kobalt w wyszukiwarce inwentarza (małe okienko w prawym, górnym rogu) na wyspie.

6. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Brakuje 52 mordki. Z tsów godne uwagi różowe małpy i pandy :D

7. nikki2676

nikki2676 Chodząca legenda forum

Proszę o podpowiedź - z czego najlepiej lecą mordki? Jeszcze dużo mi brakuje:(:cry:

brydzia175 lubi to.
  8. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Z długorosnących roślin. U mnie spisuje się imbir no i drzewka xxl . Wysłałam tabliczkę.

brydzia175 i nikki2676 lubią to.
  9. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Tak jak napisała Kasiag - dziękuję:) i jeszcze z zagród. U mnie sporo wyleciało także z wanilii.

brydzia175, kasiag33 oraz nikki2676 lubią to.
  10. nikki2676

nikki2676 Chodząca legenda forum

Bardzo dziękuję za podpowiedź i za mordkę.

11. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Ech jeszcze niestety dosc sporo brakuje bo 2 komnaty do otwarcia :( Wypadajek tyle co i kot napłakał jakoś mnie ostatnio nie lubią i nie chcą wypadać A nawet i od sąsiadów nie bardzo :( No cos czuje ze całkiem tym razem eventu nie skończę

latrisia i brydzia175 lubią to.
  12. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Event skończony to i mordki zaczęły wypadać częściej. Wcześniej leciały jak krew z nosa, żeby nie pomoc przyjaciół farmerów to bym była daleko w tyle. Dziękuję Wam bardzo serdecznie za wypadajki.:D:D:D:D:D

brydzia175 lubi to.
  13. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

witam. zakończono. z ts-ów warte odnotowania to sandałowiec i durian a reszta pasek. czyli ok. życzę mnóstwa wypadajek walczącym

brydzia175 lubi to.
  14. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Jeszcze tylko 3 główki i będę bogatsza o 17280 sianogroszy, 1 gwiazdkę i 14400 punktów na wyspie

brydzia175 lubi to.
  15. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Skończyłam dzisiaj rano event :D a myślałam, że zbiorę tylko 4 kurtyny. ;)

Ja sadziłam tylko orzeszki ziemne i spokojnie tablice wyleciały. Zagród miałam 10, ze 30 drzew i tyle. No i na sąsiadów mogłam liczyć :inlove:

Jak ktoś chce tablice to mogę podesłać więc piszcie sówki.

nikki2676 i brydzia175 lubią to.
  16. alinakowalska68

alinakowalska68 Czeladnik forum

brakuje jeszcze 48 szt:oops:do ukończenia świątyni :oops:pomożecie?:inlove:

brydzia175 lubi to.
  17. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Postaram się coś podesłać.

=kalina=, brydzia175 oraz agucha31 lubią to.
  18. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Dziękuje bardzo Właśnie orałam na polu i dostałam w głowę :) Podniosłam sie zobaczyć kto przez płot rzuca i dostałam w czoło odchyliłam sie jeszcze oby obok zerknoć i znowu oberwałam :p:p. No ale tyle taka radość w tym wszystkim ze zamiast gwiazdek zobaczyłam małpie mordki i to aż 3 :) :inlove:
    Jeszcze raz dziękuje tym co przez płot coś podrzucili :)

Właśnie dostałam kolejnymi tabliczkami w głowe :inlove::inlove: Dziękuje serdecznie wszystkim :) Nie spodziewałam sie tylu

Ostatnie edytowanie: 5 marca 2017
  19. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Spokojnie ;) wylecą, jeszcze jest czas :)
    U mnie brak jednej sztuki xD mogłabym kupić za florka ale po co :p

Ps. ostatnio oglądałam jakiś program i usłyszałam, że w jakimś państwie płacili florenami ale nie pamiętam w jakim :sleepy:

Ostatnie edytowanie: 5 marca 2017
  20. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Była to Florencja- stąd też nazwa :)

rzuciłam Ci za płot tabliczką- uważaj na głowę, wydaje się ciężka ;)

O właśnie, a ja swojej jeszcze żadnej nie postawiłam :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.