Opinie Zejście do świątyni

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Azile

Azile Komandor forum

Doberek u mnie evencik właśnie skończony, całkiem przyjemny był, fajne nagrody bez dużej ilości siania, powodzenia tym co jeszcze robią :*

2. wadam63

wadam63 Młodszy ekspert

Skończony ;) całkowicie na luzie i bez zbędnego napinania ,drzewka xxl chyba najlepsze na wypadajki /w moim przypadku/xDxDxD

Nutka i -małgoś- lubią to.
  3. alinakowalska68

alinakowalska68 Czeladnik forum

Witam! Moze ktos ma ochote wspomoc mordkami;) brakuje mi jeszcze 90 sztuk:cry::cry::cry::cry::cry:

4. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Wszystkie drzwi pootwierane:D Do końca zostało 23 tabliczki:inlove: Wypadną - tak myślęxD:p;):)

Rajski_ogród, Adasadas oraz -małgoś- lubią to.
  5. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

jeszcze dwa dni do końca, więc spoko - muszą wypaść. u mnie finał i ponad 300 tabliczek na plusie. miłego.

pies008, Adasadas oraz -małgoś- lubią to.
  6. Najeczkaa

Najeczkaa Okazjonalny autor

witam,u mnie pomimo walki brakuje 25 do pokoi,i ostatnie 70,chcialabym zrobic ale mi sie wyswietla ze zostalo 2h,ale i tak jestem bardzo zadowolona,gram dosc krotko wiec jest dobrze

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Najeczkaa event trwa jeszcze prawie 48h, przed chwilą patrzyłam na mojej farmie:

ev.jpg

Tak jak jest napisane w oficjalnym ogłoszeniu:

8. Rajski_ogród

Rajski_ogród Okazjonalny autor

Wysłałam Ci małpkę:)
    Event, bez "napinki" skończony. Powodzenia jeszcze walczącymxD

Nutka lubi to.
  9. bulkazmaslem

bulkazmaslem Forumowy żółtodziób

Ok, zalapalam:) pozdrawiam:)

10. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

witam,27 tabliczkowych małpeczek,brakuje,,tzn jeden falisty klucz,,reszta jest,,,,ło matko,skończę przed czasem,,szok

Nutka i Ciapciak1703 lubią to.
  11. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

Witam!Do końca brakuje mi jeszcze aż 113 mordek. Brak prądu po nawałnicach mnie odciął od kompa na 40 godz. Teraz sieję melony z SN, trochę go szkoda,ale co mi tam "urośnie" na baobabach nowy.:)

12. Ciapciak1703

Ciapciak1703 Ekspert forum

Witam niedzielnie, DD reporter raportuje: W misji drzewnej już prawie zakończyłem to co chciałem, jeszcze jutro dorzucę ze zbiorów drzew za 160000 i już tylko wypadajki zostaną, jak na razie nie najgorzej wypadają, (średnio 50 z jednego drzewnego zbioru) do końca jeszcze 200, ale planowo już zdobyłem co lepsze nagrody także jestem usatysfakcjonowany. ;)

Chciałem schrupać ciacho ananasowe i połączyć z fiolką wzrostu i pinkie pie żeby jeszcze dzisiaj zebrać to tałatajstwo, ale jeszcze jestem "pod wpływem" :p chutneja, bo na głównej farmie trwa pszeniczne szaleństwo. :p A dzięki biznesom pszenicznym mam trochę paszy na spodziewany BB podczas eventu z pawiami. ;)

Ostatnie edytowanie: 5 marca 2017
  13. Kaasia86

Kaasia86 Aktywny autor

Ja choć straciłam 3 dni to walczę ;) Choć wypadajki coś słabo chcą wskakiwać na moje konto ... Powodzenia wszystkim :)

tarantula66 i Ciapciak1703 lubią to.
  14. aagajkowska

aagajkowska Młodszy ekspert

Podsyłam jedną mordkę:)

15. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Witaski ....... Evencior (zarąbisty) wczoraj ukończony;) bez trudności a swoim sąsiadom dziękuję za pomocxDxDxD
    Tym co nie ukończyli życze przyjemnego zbierania kamiennych mordeczek-pozostało 45h tak ze sporo czasu do końca:)

16. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Koniec eventu. Wolę nie myśleć o tym ile kasy poszło na owoce, ale cóż... uparłam się że skończę, to skończyłam i mam tego itema co to na handel pójdzie 8)

zletrafileskotku, Nutka oraz Anetta41 lubią to.
  17. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Kolejny event przeszedł do historii :)

18. -Jana367-

-Jana367- Forumowy żółtodziób

Z siodmego pokoju nie dopisalo mi tajemniczej zagrody dlaczego? Czy ktos mial taki przypadek ?

19. zgej10

zgej10 Okazjonalny autor

Jeszcze tylko 4 tabliczki i koniecccccccccc:D

piotr100500, Nutka oraz filip082004 lubią to.
  20. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

ja trochę później wystartowałem ale z 8 pokoi otwarłem czyli jedną rundę ? tak czy siak może jeszcze coś się uda podziałać :D

Nutka lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.