Opinie Zejście do świątyni

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Elatea

Elatea Aktywny autor

Kurcze trudno jest nie robić eventu, cały czas mnie kusi ;) Szkoda, że nie ma takiej opcji, żeby przekazać zalegające wypadajki sąsiadom ;)

Frytka2012 i kropelka04 lubią to.
  2. kropelka04

kropelka04 Generał forum

witam eventowo :)
    u mnie event sam sie robi ;) na baha nic nie zmienialam, sieje i hoduje to co potrzebuje, a malpie mordki wypadaja. niezawodni sasiedzi i przyjaciele :inlove: o mnie nie zapominaja, takze na te chwile zostalo mi dwoje drzwi do skonczenia calego eventu.
    wszystkim, ktorzy juz skonczyli gratuluje, a reszcie braci farmerskiej zycze obfitych wypadajek i szybkiego finalu :)

3. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Witam, jeszcze 2 izdebki zostały do ogarnięcia, zobaczę co będzie za 2 h;);):p

4. tigre

tigre Fanatyk forum

A u mnie dzisiaj miechunka na dopalaczu (bez sn ale z chutn) sypnęła mordkami :) zapodałam jeszcze raz - zobaczymy przypadek czy zasada bo z drzewek jakoś nie leciały :(

anja66677 i AngelGina lubią to.
  5. Ciapciak1703

Ciapciak1703 Ekspert forum

Wreszcie się udało zdobyć las, teraz pójdzie szybciej, posadziłem drzewka i zobaczę czy gleba w tym lesie urodzajna na tyle, żeby drzewa obrodziły w wypadajki. ;)

6. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Jakbyś potrzebował pomocy to pisz do mnie .
    Ewent skończyłam calutki i gitara , odpoczywam .

7. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam :)
    U mnie jeszcze 55 tablic do skończenia srebrnej ostatniej misji z kwadratami. Dzisiaj pewnie cos wyleci jeszcze ale reszta jutro. Czasu masa więc na spokojnie sobie robię event Gratki dla tych co już zakończyli

8. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

No jeszcze 134 tablic. Dużo -.-

Majeczka13 i Frytka2012 lubią to.
  9. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

mało -.-
    przecież jeszcze 4 dni eventu, to nawet jakbyś nic nie robiła to 30 tabliczek dziennie wyleci, a jak nie to jeszcze sąsiedzi są :p

ja u siebie demolki żadnej nie robiłam, stoi wszystko jak stało, event robi się sam :) chyba jeszcze bardziej mi sie podoba niż ciasteczkowy, bo pod koniec to już mi się tak nie chcialo tych babeczek sklejać...

wypadajek brakuje 120+60

10. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

A ja własnie zapełniłam ostatnią kropkę ;)
    kluczy 0, znaczy bez koszyków było :p

11. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Też mniej więcej tyle mi brakuje-trochę dziś siałam ale marnie-dalej mam drzewa .Jeszcze trochę czasu jest,a jak zabraknie,to nic...

12. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam wieczorne duszki;),
    oj dawno mnie tu nie bylo,:), ewent powoli sie ciagnie, robie go spokojnie, sieje, hoduje i handluje, ;),
    brak jeszcze wypadajek, ale duzo czasu zostalo do konca, nie ma sie co martwic, :), przy okazji robie inne misje w spoldzielni,
    Pozdrawiam i powodzenia jeszcze walczacym, jak ja;)

13. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

188 i .... coraz bliżej święta, coraz bliżej święt...owania ;)

AngelGina i abc2016 lubią to.
  14. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

40 tabliczek do zakończenia ostatniego zadania. Drzwi już wszystkie otwarte. Powodzenia.

15. marynia53

marynia53 Cesarz forum

SzkodaxDxDxDxDxDxDxD

16. Ciapciak1703

Witam wieczorowo, zwierzaki już prawie skończone, zrobiłem małe małpie zakupy, :p teraz rozejrzę się na targu za owockami żeby uradować bóstwo świątynne i żeby kot się nie nudził. ;)

Nutka, abc2016 oraz xBabciaEwa lubią to.
  17. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Oj kiepściutko, kiepściutko Wypadajki nie dopisują Jeszcze 5 drzwi zostało :( No choć jeszcze troche czasu jest ale jakos czarno to juz widze :(

-małgoś- lubi to.
  18. Ciapciak1703

Spokojnie, zdążysz, a nawet jeśli nie to nie ma się czym przejmować, mi brakuje 300 i się nie przejmuję, akurat na losowość nie mamy większego wpływu także nie ma co na nią psioczyć, ciesz się z tego co Ci się uda ugrać, a nie myśl o tym czego się nie udało. ;) Ot jak w życiu :p

19. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Spoko, spoko Nie przejmuje sie bo i nie ma czym po prostu stwierdzam ze wypadajki mnie nie lubia bo mało ich jakos leci :) A jeszcze troche czasu jest tak więc może i jakoś do końca sie uzbiera :) Jeszcze 5 drzwi do końca :)

-małgoś-, Nutka oraz Ciapciak1703 lubią to.
  20. Ciapciak1703

O właśnie i druga wersja tego zdania jest słuszna. ;)

Zwierzęta skończone, robię drugie okrążenie. 8) Tylko jakiś trójkąt by się przydał. :)

-rybka24-, xBabciaEwa oraz Nutka lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.