Opinie Zejście do świątyni

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

na szczęście tukanów zapas w stodole to na zadania starczą i jeszcze zostaną :p

nie ma losowości, to wielki +

oby tabliczki ładnie wypadały i będzie dobrze

2. kruszynka63

kruszynka63 Książę forum

Event jak dla mnie super:) , wyspa i las zapełniony drzewami ( itemy zamienię fabrykami na czas eventu ) .Mamy wreszcie odpoczynek od siania :pxD.Myślę że z wypadajkami też nie powinno być problemu :).Powodzenia wszystkim:)życzę.

3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

widzimy i ewentówki siać nie trzeba - miodzio , mam nadzieję , że się cieszysz .

4. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Robię mimo braku zwierza. :music:Item z nakładkami jakoś mnie nie kręci ale robię dla ogólnego postępu w grze:)xD8)

5. babula40

babula40 Komandor forum

też wytężałam wzrok :mad:>:(

6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

mi odpowiada bo akurat wyjeżdzam, więc tylko 2 razy dziennie bede zbierać :p

skaliwa lubi to.
  7. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Ala chcesz banana? a może nalesniczkiem ? xD
    event fajny, na razie zostawiam wsio jak stoi, znaczy drzewa i trochę zagród, zawsze mogę w trakcie zdjąć i postawic pola, zobaczymy :)

8. mysza31

mysza31 Forumowy żółtodziób

czyli ktoś kto nie odblokował jeszcze wejścia na bahama to może się z nim pożegnać ... no coz troche szkoda ze ominęli graczy z niższymi poziomami ...

ma-ter i skaliwa lubią to.
  9. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Hmm.
    Gracze z niższymi poziomami i tak by nie mieli co oddawać w tym evencie 8)
    A poza tym od czasu do czasu naprawdę powinno być coś dla graczy z wyższymi poziomami, tak dla odmiany 8)

10. hanusia109

hanusia109 Okazjonalny autor

mam nietypowe pytanko gdzie znajduje sie plantacja

11. xBabciaEwa

Tak sobie pomyślałam jakby zrobili ewent dla graczy od 100 poziomu

, jak by wyglądały wpisy w ewentowym .

na wyspie .

12. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Po odblokowaniu runy na drzewie i kliknieciu na statek przechodzisz na Bahamę, właśnie to plantacja nazwali, druga część wyspy to las deszczowy ;)czy tam tropikalny ;)

13. babula40

babula40 Komandor forum

Banany uwielbiam ,naleśniki też :p
    U mnie stoją drzewa i zagrody ,też nic nie zmieniam .

14. As-Lolka

As-Lolka Czeladnik forum

No zaraz albo coś w poradniku nie tak albo ja nie wiem bo na wyspie mamy Bahamaramę,Las Tropikalny,Port a tu piszą że z Plantacji,Bahamaramy i Lasu Tropikalnego http://scr.hu/0ww0c/ornta a gdzie ta plantacja

skaliwa, xBabciaEwa oraz adikamila lubią to.
  15. adikamila

adikamila Nadzorca forum

Po kliknięciu na statek pojawi się Bahamarama. Kiedy będziesz najeżdżał na poszczególne miejsca podświetlą ci się napisy: tędy przejdziesz na Wyspę Skarbów, Idź do Lasu Tropikalnego i Plantacja. Tak troszkę zmienione są te nazwy, różnią się od tych używanych przez graczy :)

Port i Świątynia też tam są ale akurat do eventu nie są potrzebne więc o nich nie wspomniałam ;)

16. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Oddajemy tylko zwykłe zwierzaki, czy bahamowe kolorowe też można? Pytam choć i tak bardziej opis mi na zwykłe zwierzaki wskazuje.

Event bardzo fajny.

SP mogli by tylko w nagrodę nam dać. Bo hodowla się zbliża nowego zwierzaka:)

17. xBabciaEwa

mamy hit ewentowy - gdzie ta plantacja jest , będzie się działo .
    obstawiam tak co 5 wpis z tym pytaniem .

18. niki1990

niki1990 Komandor forum

Nio można tak rzec. Przynajmniej dosieję na spokojnie ostatnie zadanie w Niesnaskach na farmie. Ale u mnie już widzę, że będzie problem ze zwierzakami, bo owoce drzew powinny się znaleźć.

Widełki3, Anetta41 oraz xBabciaEwa lubią to.
  19. xBabciaEwa

To wystawiaj zwierzaki na wyspie , albo leć na targ i kup .

20. niki1990

niki1990 Komandor forum

raczej wystawię dwa king kongi i owocki na targ. będzie można zarobić sporo

gosiunia007 i xBabciaEwa lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.