Opinie Zejście do świątyni

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Witam wszystkich farmerów. Mnie brakuje jeszcze 210 wypadajek. Czasu jednak jest sporo to mam nadzieję, że polecą. Powodzenia całej farmerskiej braci :D.

gretag lubi to.
  2. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Brakuje mi 240 wypadajek i chyba pójdę w ślady Mariolki i Babci Ewy i zanabędę w odpowiednim sklepiexDxD:cry::cry:

gadek, xBabciaEwa oraz gosiagosia60 lubią to.
  3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Daj spokój,dopiero się event zaczął-zdążysz...;) Mnie tyle samo brakuje i nie panikuję...

4. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

przeliczyłam wszytko mam na wpłatę z owoców za 800000 i więcej nie uskrobię. Zabraknie mi na ostatnią wpłatę a to 1,6ml. Z czego owoce drogie i musiała bym wydać pewnie z 6 mln. :( muszę pomyśleć co tu zrobić.

gretag, abc2016, Nutka i dalsza osoba lubią to.
  5. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Pocieszę innych - ja mam dopiero 100 wypadajek.
    Do końca jeszcze dużo brakuje. Wczoraj z prezentów 3 sztuki, dziś na ten moment 0 sztuk.
    Ktoś mnie przebije ?

6. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Ja nic nie kupiłam i nie kupię , nie ma takiej potrzeby w ewentach . Daję sobie radę i Ty też dasz . Jest dużo czasu do końca .

7. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

No, czyli u mnie podobnie, czyli już na półmetku :D Z tego co czytam to większość gdzieś jest w tym momencie :)

aha ha ha ha 3 x achacha xl z ts :D:D:D

Zawsze jestem zdania, ze darowanemu koniowi sie w zęby nie zagląda, ale... :D:D:D

8. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

A skąd Ci się wzięło że ja cos kupiłam:music: nie warto, przynajmniej dla mnie, korzystam z papugi, fiolek i jeszcze mam premium, więc moje xxlki same robią event, jutro będzie koniec :p

9. marynia53

marynia53 Cesarz forum

przecież żartowałamxDxDxDxDxDxD

10. gosiagosia60

Dla mnie,te XL wkurzające są,bo nie zbieram -.- Albo bez albo w XXL
    Papugę i fiolkę użyłam ale nie mam premium,więc tylko 2 x zbiór.Ale event wczoraj się zaczął,więc spoko loko...No na pewno nic nie kupię,żeby skończyć...8)

11. Mariolka7214

Słusznie, bo tu nie warto ;)
    raz jedyny podczas eventu kupiłam koszyki i żałuję tylko tego, że tak mało, to była królowa karnawału:p tutaj szkoda kasy, skoro można zrobić absolutnie nic nie robiąc:p

12. gosiagosia60

Howgh...*
    *Powiedziałem,wg.Winetou ...

Ostatnie edytowanie: 2 marca 2017
  13. Mariolka7214

Gosia tłumaczenie xD:cry::cry:
    jeszcze troszkę małpich twarzy pewnie dzis wpadnie :p

14. ania5757

ania5757 Baron forum

dopytam jezeli mozna
    fiolka -to fiolka wzrostu
    a papuga??????????????????????
    pozdrawiam

Mariolka7214 lubi to.
  15. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Statek pirackiej papugi

Mariolka7214 lubi to.
  16. ania5757

ania5757 Baron forum

dziekuje bardzo

17. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie 151 wypadajek, ale jeszcze dzisiaj kolczocha zbiorę więc coś wypadnie :) sieję te 15 godzinne roslinki i na famrie i na wyspie (żeby zsynchronizować czas) i zbierac co te 12 h ;)

18. magros

magros Nadzorca forum

kaarczoch nie da wypadajek braaaaaaaak mi jeszcze 270 masek

Ostatnie edytowanie: 2 marca 2017
  19. kopernik67

kopernik67 Czeladnik forum

Witajcie farmerzy . U mnie 2 x basen dla aksolotli. xD I trzecia rundka powoli się kończy.

20. tajemniczydonpedro

tajemniczydonpedro Młodszy ekspert

Gratulacje!
    Ja nawet hipci nie mam, już tracę cierpliwość, no ile można na nie czekać xD

A event robię, ale tak z doskoku, nie spinam się. Czekam na wypadajki, Bahamę i tak obrabiam, co wypadnie to moje i oddam, a jak nie - to żal niewielki, bo nagrody niespecjalne.

spikloje lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.