Opinie Zejście do świątyni

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -senait-

-senait- Hrabia forum

drzwi pootwierane wszystkie:) brakuje mi jednak około 200 małpich tabliczek by zakończyć event całkowicie ale czasu mamy dużo i damy radę co nie?;)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kwoka74 zmień proszę kolor czcionki w podpisie sygnatury ponieważ kolor czerwony i jego odcienie (drugi, pionowy pasek w palecie kolorów) zarezerwowane są dla Ekipy forum.

3. kazak9

kazak9 Forum Pro

różowe wielbłądy nie powalają ?? to co powala ?

4. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Może neonki , 1 zwierzak więcej i jak mrygną po oczach to mogą powalić .
    Czekam na tablice , już nie długo wypadną , tylko nie wiem ile .

allasad, jaadao oraz -mala159- lubią to.
  5. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Na początku eventu po zbiorach na pasku z prawej strony pokazywała się ilość różnych przedmiotów które wypadły z pól, zagród, warsztatów i drzew . Między innymi pokazywała się ilość małpich tabliczek. Przed chwilą zebrałam wszystko łącznie z 2 polami obsianymi włośnicą ber i na pasku z wypadajkami nie było ani jednej małpiej tabliczki. Czy tak ma być?????

xBabciaEwa lubi to.
  6. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

ja bym skakała z radości z 3 rolinii też... nie wiem jak tu by dogodzić niektórym :eek:
    u mnie złote anakondy są na minus, ale dlatego, ze za droga dla nich pasza, chyba żadnej sama nie wyprodukowałam, ale z czerwonych małpek się ucieszyłam, stoją dumnie na łące, a jakbym którąkolwiek z ts dostała to... :inlove:
    drzewka jeszcze stoją :)

dziś bp dla mnie worek przez przypadek rozwiązało i dostałam 70 mordek :D

7. Angsunamun

Angsunamun Forumowy żółtodziób

Czy ktoś też nie dostał pierwszej dekoracji? Mam cala misje skończoną lecz nie posiadam podstawowej dekoracji. Co zrobić? czekać? czy napisać do kogoś?

8. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Przeczytaj w Poradniku, z czego wypadają małpie tabliczki, potem narzekaj.
    Ewent całkiem, całkiem. Zresztą bez siania niezliczonych ilości każdy jest dobry. Miłego popołudnia.

9. =kalina=

pisze się do PT, kilka osób też o tym mówiło, ale po napisaniu bez problemu dostali
    Poszukaj jednak w pasku na wyspie, bo na głównej nie widać, użyj wyszukiwarki

Nutka, xBabciaEwa oraz Alicjanastka lubią to.
  10. spikloje

spikloje Naśladowca mistrzów

na razie postawiłam tylko zagrody i dostałam flamingi(trzecie co prawda, ale wolę je niż tygrysy, mrówkojady czy pandy czerwone od których pasek mi w szwach pęka) i aksolotle:inlove:moje pierwszexDnie nastawiałam się na nie, także na razie siedzą sobie w pasku póki pasza się nie ukręci
    Wypadajki lecą jak krew z nosa, ale jestem spokojna, wylecą na pewno, w mojej karierze farmera tylko raz musiałam parę sztuk dokupić do eventu MŚ 2011,bo wychodziłam do pracy i bym nie skończyła

Nutka, xBabciaEwa oraz Alicjanastka lubią to.
  11. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Event skończony. Nie rozumiem go, czy on taki prosty, czy to jakiś fart??? w spółdzielni jeszcze trochę wypadajek do oddania. Powodzenia walczącym !!!

12. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Misja w Spółdzielni nie jest równoznaczna z rozpoczęciem eventu. Wejdź na planszę z zadaniami. Powinno Ci dopisać. Jeśli tak się nie stanie - pisz do Pomocy Technicznej.

13. Angsunamun

Angsunamun Forumowy żółtodziób

Dziekuję za pomoc

14. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Gratuluję zakończonego ewentu - super . Może mi też się uda dzisiaj skończyć , wszystko od tych tablic zależy czy wypadną w odpowiedniej liczbie .

Nutka, gadek oraz Alicjanastka lubią to.
  15. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Tak, tak ma być, ponieważ z włośnicy ber nie wypadają małpie tabliczki. ;):(

toDzasta, Nutka oraz xBabciaEwa lubią to.
  16. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Nie narzekam tylko zadałam pytanie. Masz rację, przyda się czytanie ze zrozumieniem. Ale i tak nie wypadła mi tym razem żadna mordka na wyspie ani w lesie deszczowym. Pozdrawiam

***kacper*** lubi to.
  17. =kalina=

weźcie się wy przestańcie chwalić, ze skończyliście, bo event trwa tydzień, a jak zobaczą, ze połowa kończy po dwóch dniach, to nam wszystkie skrócą :D

18. AngelGina

AngelGina Generał forum

Też jestem tego zdania :D A mi, tak na serio brakuje jeszcze coś około 250 tabliczek, nie wiem chyba u mnie jakiś nieurodzaj :)

Nutka lubi to.
  19. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

U mnie też kiepsko, jeszcze prawie 300 potrzebuję - ale koniec ewentu jeszcze odległy, uda się zebrać. Powodzenia.

AngelGina lubi to.
  20. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

U mnie brak 226 wypadajek. Teraz zebrałam pola zwykłe na 49 pól - 9 wypadajek. Przy 48SP- 21wyp. Więc mam plan na noc na SP, a w dzień na zwykłych dużych.
    Z 12 drzew 20h- 4 wypadajki.
    U mnie wszystko w innym czasie dojrzewa bo są xxl i xl i 20h więc tak na raty piszę. A może komuś się przyda ;)

jak nie zrobię ostatniej wpłaty owoców to nie da rady zgarnąć ostatniej zasłony??

Ostatnie edytowanie: 2 marca 2017
    Nutka i AngelGina lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.