Opinie Zegarowa zagwozdka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 19 kwietnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Tancerz, mucha, kwiaty i poszukiwanie, będzie 10 FL.
    Zwrot za szybkie otwarcie pikolo.

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Skończyłam wczoraj, z piccolo wyszły: parasolka, muchołapka, tańczący z liśćmi i genialny wielozadaniowiec, czyli nic bezproduktywnego, do natychmiastowego usunięcia do paska i zapomnienia o tym. Miło:)

Przeskoki mizerne. 2 razy trafił się szop wampir, a tak co najwyżej szkarłatny szop (bardzo rzadko). Boję się miksować, więc jak zwykle przy wyższych klonowaniach korzystałam z ekskluzywnych perfum licząc na to, że przeskoczy;)
    Celem było przygotowanie materiału do stałej misji i się udało:)
    kolorowe_szopy.png
    Przyznam jednak, że w którymś momencie myślałam, że się nie uda, że zabraknie mi podstawowych szopów do hodowlixD Miałam przygotowane coś ok. 2.800 zwierzaków; muszę zapamiętać, żeby w przyszłości lepiej się przykładać do przygotowań:)

3. majteczki03

majteczki03 Forumowy żółtodziób

skat wziasc alpake

grania. lubi to.
  4. BA_Marion

Alpaka to hodowlany wielbłąd. Można go wyhodować w oazie miłości, albo kupić na targu. Konieczne jest jednak wcześniejsze odblokowanie posągu hodowli wielbłądów w Świątyni Małp.

grania. lubi to.
  5. grania.

grania. Komisarz forum

z picolaków 2x kwieciste, inwazja robali i cylinder - jestem zadowolniona, przy okazji nahodowane szopy na całą misję, która będzie bez 10-ego poziomu 8). Lubię obniżkixD

kaska860 i agniecha$ lubią to.
  6. ola88888

ola88888 Komisarz forum

No to udalo sie skonczyc, choc musialam kupic troche szopow. Inne zwierzeta mialam, to bylo juz latwo :)
    Nie wiem co z Piccolo, postawie kiedy indziej :)

pbkl, grania. oraz QAtaner77 lubią to.
  7. wyrwijchwasta

wyrwijchwasta Forumowy żółtodziób

Cześć Wam :)
    Rozłożyła mnie wrona złodziejka. Nie mam odblokowanej hodowli ptaszysk i teraz za to płacę.
    A właściwie, to nie płace, bo na targu nie ma. Poluję, poluję i nic. Zero złodziejek.
    Zatem gorący apel, jeśli ktoś jest na targu 21 i może sprzedać, to kupię w każdej cenie.

Z farmerskim pozdrowieniem
    Wyrwijchwasta

Edycja:
    Zdobyta, zatem prośba nieaktualna.
    Sprzedającym dziękuję :)

pbkl lubi to.
  8. alusoo

alusoo Zaawansowany

Zrobiłam całość:) Teraz jakie zwierzątka do oazy mam zagonić?

grania. lubi to.
  9. kea275

kea275 Generał forum

Ale niespodzianka , szybki ewent dziś zaczęty , dziś zrobiony . Z pikolaka wyskoczył : nieumarły , poszukiwacze skarbów ,
    kumpel i zielone drzewko florkowe , wow. :)

10. annaorlowska

annaorlowska Młodszy ekspert

Co to jest Karmazynek gdzie to znajdę

11. mamusia

mamusia Naśladowca mistrzów

to kolorowa papuga. Możesz ją uzyskać w wyniku hodowli w Oazie miłości.

12. pbkl

pbkl Ambasador forum

Z pikolakow 2 muchy i 2 parasolki. Laskawie tym razem :)

hlnrys i agniecha$ lubią to.
  13. BA_Marion

Dziękujemy za opinie. Temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.