Opinie Zegarowa zagwozdka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 19 kwietnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)

U mnie jest materiał na różową zagrodę i fabryczkę :D

2. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Ja z dalszym klonowaniem jeszcze poczekam :) Ze skrzynek ( wystawiłam jedna dodatkową z paska ) wyskoczyły: nieumarły skarb, kijek pogo, dyniowy prezent,genialny wielozadaniowiec i parasolka w kropki .

3. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Ja nawet swoich nie wystawiam, bo nigdy nic fajnego nie dostaje. Albo kije, albo jakies inne badziewie , czasem item. Tak samo tajemniczosci, Z tych z ewentu tez samo dziadostwo.

4. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Akurat z kijka się cieszę. Nadrobie farmarki,ktore co miesiac jakos tam zagospodarowywuje :) Parasolka tez jest spoko :) Oczywiście mógł byc opryskiwacz- ale cóż. Kiedyś narzekałam,teraz się okazuje ,ze wszystko jakos się kiedyś przydaje ;)

5. -Karina30-

-Karina30- Młodszy ekspert

mnie z Piccolo wyszedł "opryskiwacz" nie wiem co on daje? tak już mam event prawie skończony:)

6. freska_kreska

freska_kreska Generał forum

Ja swoje piccolo wystawię jak już będę miała latarnię odblokowaną :p czyli bliżej nieznany termin :D

7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

8. grania.

grania. Komisarz forum

Trzymam się :) czekam na niedzielne obniżki. Zebrałam tylko wsadzone wcześniej za 1 sp kotki i niedźwiadki. Odznak ssaków 147.

9. pbkl

pbkl Ambasador forum

10. tixwiktor

tixwiktor Okazjonalny autor

11. zuzia1522

zuzia1522 Półbóstwo forum

czy tylko ja nie mogę sprzedać szopów
    nie wyświetlają się w spółdzielni

Aisha1969 i niebo016 lubią to.
  12. niebo016

niebo016 Generał forum

Też czekam do niedzieli z hodowlanym. Na razie wytrwale hoduję szopy. Mam ich dokładnie 427, może wystarczy na 114 zegarów.

13. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Nie czekałam do zniżki, nie byłam pewna, czy będzie połączona z BB, a tak zrobiłam migusiem i spokój :) musiałam tylko dorabiać szopy, gdyż nie miałam tych dwóch szkarłatnych ;)
    Z Piccolo: Parasolka w kropki, Kijek pogo, Genialny wielozadaniowiec i Kwieciste melodie, to by było na tyle ;)

Ostatnie edytowanie: 21 kwietnia 2023
  14. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

w niedzielę poklonuję trochę chomiki,event skończony ale może coś lepszego wyskoczy :)

niebo016, -troll- oraz AngelGina lubią to.
  15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Aisha1969 Twój post usunęłam. Do rozmów o origami, itd... zapraszam tutaj: Festiwal hanami. Na przyszłość proszę również o nie pisanie swoich postów jeden pod drugim.

niebo016 i Aisha1969 lubią to.
  16. Aisha1969

jakoś mi się przez te hieny pomyliło hihihihih,sorry:)

niebo016 lubi to.
  17. SuperWioska

SuperWioska Mieszkaniec forum

Ja sie zatrzymałam na chomiku pandzie. Na targu chomików brak, w stodole chomików brak:cry:

18. -troll-

-troll- Chodząca legenda forum

Też nie mam szczęścia. Łaska pańska na pstrym koniu jeździ .... :)

niebo016 i oset53 lubią to.
  19. Aisha1969

u mnie są na targu ale po 5,500 mln za sztukę za pandę nie wierzyłam że ktoś kupi i testowo wystawiłam za 4,5mln i prawie z fotela spadłam poszedł w 30 sek o_O

kalinamala i niebo016 lubią to.
  20. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Witajcie :)
    Wytrzymałam z klonowaniem do tej magicznej chwili :p
    Będzie zabawa ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.