Opinie Zegarowa zagwozdka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 19 kwietnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

U mnie też marne- żadnego wow nie było.

2. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

mnie paszy zabrakło by to skończyć , lecz cos tam na tych szopach przeskoczyło o 2,3,4

3. incasent

incasent Ambasador forum

Słabo...
    Żeby dostać dwa szkarłatne szopy, musiałem robić ponadplanowe wsady ...

4. freska_kreska

freska_kreska Generał forum

ja już zrobiłam 20 nadprogramowych, a nie mam żadnego elegancika ... no żart

5. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

u mnie trochę przeskoków było prawa strona skończona z pikolaków opryskiwacz i nieumarły po lewej brakuje mi 6 zegarów szopa ale ceny szopów na moim targu przekroczyły 420 tysięcy za sztukę swoje szopy zbiorę za 2h to i lewą skończę pnącze odpalone :)

6. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Z szopami nie miałam żadnych problemów. Przeskoków nie było ale wszystko poszło zgodnie z planem.

7. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

U mnie przy 6 szopach w stodole to raczej do oazy daleko :p8):inlove:
    Kibicuję Wam !!!!

8. Mikkaja19

Mikkaja19 Koneser forum

Ja jeszcze walczę. Najbardziej mi zależało na farmarkach. Na szczęście udało mi się ich uzbierać 1250 w 2 tygodnie, żeby kupić wszystkie itemy na pnącze. Teraz robię sobie już bez spiny, ale mam nadzieję, że mi się uda skończyć.

9. Farma_Piotra

Farma_Piotra Analityk forum

A z drzewa nie wziąłeś jednego, zawsze to mniej klonowania.

10. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Walczę z tego samego powodu :) Możemy sobie przybic "piatkę" sąsiadko ;) Mi juz nieduzo brakuje.

11. freska_kreska

Skończyłam, zostało 121 zegarów szopów... Oby piccolo oddały ;D

12. Mikkaja19

Mikkaja19 Koneser forum

Życzę powodzenia. Nerwa miałam, bo 2 dni przed aktualizacją wydałam 900farmarek na odblokowanie pól w latarni. Całe szczęcie, że teraz w obu eventach jest ich sporo do zgarnięcia :) Szopy klonuję teraz, bo mi bardziej zależało na farmarkach niż na dniu obniżek.

13. incasent

incasent Ambasador forum

Ano nie wziąłem... Za gapowe się płaci .
    Nic wielkiego się nie stało, będzie na zapas ;]

14. Farma_Piotra

Farma_Piotra Analityk forum

No widzisz, ja tez nie wziąłem na początku ale z klonów wyskoczyły mi aż 4 więc miałem zapas, jedyna wada że cos źle policzyłem i tych wypadajek zostało mi cos ponad 100 różnych hihi.

15. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Ja wydałam na nawozy i SP bo były potrzebne,a potem wskoczyła aktualizacja :) Z szopów chyba najlepiej lecą. I z kolorowania wyższych kolorków.

16. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Też bez rewelacji, bo chciałam uzyskać najwyższe szopy do wybudowania różowej zagrody i różowego warsztatu.:)
    Klonuję, miksuję i coś tam się trafia:

jeszcze kilka podobnych było, ale już screenów nie robiłam.
    Zwykle jednak jak wprowadzano klonowanie nowych zwierząt jakoś łatwiej to szło.:)

* * *
    Materiał do budowy jest i z tego się cieszę.:)

17. freska_kreska

pięknie uzbierałaś! gratuluję! Ja wybudowałam 2 pomarańczowe zagrody i odpuściłam już sobie klonowanie ;D

18. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

no i po zabawie 2 pikolaki z lewej dały tańczącego i na koniec kumpla :D poczekam na klonowanie za 1sp i się jeszcze pobawię :)

19. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

event o szopach a ja będę chyba walczyć o odblokowanie hodowli rekinów, do celu potrzebuje aż/tylko 32 bananówo_Onie nadążam, może do niedzieli zacznexD
    Edit:eek:dblokowane:p

Ostatnie edytowanie: 20 kwietnia 2023
  20. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Zakończone, skrzyneczki wystawione.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.