zegar

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dominiczka002, 7 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dominiczka002

dominiczka002 Czeladnik forum

uruchomilam zegar i nie wiem gdzie sie oddaje roslinki? mam 5000 ciemiernika i gdzie to mam oddac?

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dominiczka002 zerknij do poradnika >>KLIK<<
    W zadaniu pierwszym, oddajesz plony z pól, nie ze stodoły.

Cytat z poradnika:
    "Zadanie 1 polega na zdobyciu jak największej ilości PD z roślinek eventowych w przeciągu 24 godzin od uruchomienia zadania czasowego w 1 pokoju komiksu. Najlepiej więc przed jego uruchomieniem rozsiać możliwie jak nawięcej roślinki eventowej. Warto również skorzystać z różnych bonusów (np. Farmerskie jajka niespodzianki, produkty z Dzielnicy Rzemieślniczej) dających więcej PD. Dopiero, gdy roślinka będzie gotowa do zbioru włączamy przycisk rozpoczynający zadanie.
    Jeśli nie zdążymy w wyznaczonym czasie zebrać odpowiedniej ilości PD, przechodzimy do kolejnego zadania. Za tak wykonane zadanie 1 otrzymamy nagrody proporcjonalne do ilości oddanego PD, pod warunkiem, że zbierzemy punkty doświadczenia w ilości większej niż 10 % z 60 000 (6 000) PD.
    "

3. mariuszp73

mariuszp73 Forumowy żółtodziób

Naprawiliście problem zegara tak ze u mnie sie sam wyłączył przed chwilą.
    Proszę o włączenie zegara i pozwolenie na dokończenie eventu.

o sorki już mam zegar

Ostatnie edytowanie: 7 listopada 2014
  4. matolkowo

matolkowo Forumowy żółtodziób

Nadal jest problem zegara, jak tu dokończyć zadanie, Czy zawsze na graczy muszą czekać takie niespodzianki.
    Proszę o włączenie zegara, co umożliwi dokończenie pierwszego zadania.

5. martus61

martus61 Forumowy żółtodziób

były jeszcze 2 godziny ,teraz brak zegara,kto mi odda super nawóz

6. matolkowo

matolkowo Forumowy żółtodziób

Ja mam zamiar dokończyć całe zadanie, a programiści niech tak pracują aby było to możliwe.

7. martus61

martus61 Forumowy żółtodziób

co z tym zegarem?w ogłoszeniach jest napisane ,że błąd naprawiono.bzdura,bzdura.może ktoś się ogarnie i da spokojnie dokończyć 1 zadanie

8. zywczak11

zywczak11 Forumowy żółtodziób

też mam błąd zegara

9. BA_Chris

BA_Chris Guest

Proszę zapoznajcie się z poniższym Ogłoszeniem na naszym forum -->> KLIK :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 listopada 2014
  10. Viper2001

Viper2001 Czeladnik forum

mam 3 farmy na 2 zdarzylam ukonczyc zadanie a u wnuka zginol mi zegar zostalo 3,30 do zakonczenia mialam oddac ostatnie pd a tu zak odrazu przeszlam do 2 zadania pierwszego mi nie zaliczono w calosci to nie jest sprawiedliwe

11. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

12. ciamelek

ciamelek Okazjonalny autor

zniknął zegar a roslinki posiane no więc zebrałam i co teraz?

13. BA_Chris

BA_Chris Guest

Nie posiadamy więcej informacji na tą chwilę ponad te zawarte w Ogłoszeniu podanym powyżej. :)

14. -BeaTunia-

-BeaTunia- Forumowy żółtodziób

Co z tym zegarem? Był potem nie było go, teraz znów jest, po odświeżeniu strony zamiast 10ciu około godzin do konca to mi zostało 4ry godziny do końca. Zart jakiś?

15. BA_Chris

BA_Chris Guest

A kiedy ostatni raz patrzyłaś na wskazania zegara? :)

16. -BeaTunia-

-BeaTunia- Forumowy żółtodziób

2 minuty temu.. bo co chwile odswiezam strone, bo niedowierzaniem..

17. malaczarna1992

malaczarna1992 Forumowy żółtodziób

u mnie też nie ma zegara, czy chociaż jeden event może odbyć się bez błędów? kombajn działa, produkty rzemieślnicze działają i co? odda ktoś potem graczom te przedmioty ?wątpie :/

18. BA_Chris

BA_Chris Guest

-BeaTunia- czyli w przeciągu dwóch minut widziałaś dwa różne wskazania zegara?

19. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Dalszych pytań nie ma, zamykam wątek.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.