zegar zaginął

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Agnies., 7 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Agnies.

Agnies. Czeladnik forum

Zaginął mi zegar n farmie i nie mam pojęcia ile zostało do zebrania, a w mieście od razu wchodzę do zadania 2, nie widzę 1.

2. dolce1987

dolce1987 Forumowy żółtodziób

też tak mam

3. warnery

warnery Forumowy żółtodziób

mam tak samo, a jeszcze 5h miałem czasu na zakończenie zadania

4. Farma100070

Farma100070 Okazjonalny autor

mam to samo. dzisiaj rano wlaczylam zegar wiec czas napewno nie minal. i nie mam informacji o tym czy cos dostalam za 1 zadanie skoro zostalo niby zaliczone.

5. warnery

warnery Forumowy żółtodziób

mi pokazało, co dostałem, ale co z tego, jak tego mało było :((

6. daniel98c

daniel98c Czeladnik forum

mam tak samo mam część zrobiona i nagle nie ma ka zegar

7. jakleci.wiola26

jakleci.wiola26 Wyjątkowy talent

U mnie to samo. Rano uruchomiona misja, a teraz nagle zakończona przez system. Zgłoszenie do PT poszło. Ciekawe w jaki sposób to BP zrekompensuje>:(>:(>:(

8. ka_ro

ka_ro Ekspert forum

w innym wątku Ba_Musa napisała, że jest to już zgłoszone, trzeba czekać aż naprawią

9. Farma100070

o wlasnie! ciekawa jestem remompensaty! to jest niesprawiedliwe i nierowne potraktowanie graczy, niektorzy mieli mozliwosc ukonczenia misji a inni nie mimo ze mieli jeszcze czas na jego wykonananie!! ja rezygnuje z tego eventu, nie robie go dalej, sadze normalne rosliny.

warnery, moglbys powiedziec co dostales? pewnie otrzymalam to samo.

10. pst100

pst100 Forumowy żółtodziób

Też mi zniknął zegar, przelogowalam a tu ... zegar wskazuje 23:30 i towar PD oddane 46000 tak jak mialam , dopisano część wygranych ...nie podoba mi się to

11. Farma100070

u mnie zegar wskazuje 22:09 wiec mamy inne czasy ;/ mimo ze zegar wrocil, nie robie juz eventu. nie lubie takiego kombinowania. za to mam jakas tajemnicza sadzonke ;p

12. ksiezyc129

ksiezyc129 Forumowy żółtodziób

Mnie też zakończyli misję na długo przed upływem czasu. Tak się nie robi >:(

13. Irena8619

Irena8619 Forumowy żółtodziób

Też tak mam

14. BA_Chris

BA_Chris Guest

Proszę zapoznajcie się z poniższym Ogłoszeniem na naszym forum -->> KLIK :)

15. Wyjaśnione, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.