Zegar eventowy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Mcgregoro, 31 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Bry słoneczne.Ktoś wcześniej pisał że zniknęło mu pnącze a ja się chcę zapytać gdzie się podział po kliknięciu w zegar eventowy znaczek wilka.Do tej pory był razem z wielką ucieczką i pokazywał ile czasu pozostaje do końca całego eventu (została wielka ucieczka).To samo dotyczy się postaci wilka na plantacji również zniknęła a przedtem obie te funkcje były.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Mcgregoro jeśli masz na myśli ikonę z eventu Sekretny przepis to po ukończeniu w danym dniu 24-godzinnej misji, ikona zarówno z zegara eventowego jak i planszy gry znika a ukończona misja do czasu startu kolejnej przeniesiona jest w Spółdzielni do zakładki Ukończono. Ikona w zegarze i na planszy gry pojawi się wraz z kolejną misją.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Tak ale na początku ta ikona była cały czas i pokazywała ilość czasu do skończenia całego eventu(6 zadań)Oki nie było tematu widocznie w międzyczasie coś tam się zmieniło.Miłego popołudnia można temat do lamusa:)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dopóki nie wykonasz wszystkich zadań danej misji to ikona w zegarze jest widoczna i odliczany jest czas pozostały do końca eventu, jeśli jednak misję ukończysz to jak wyżej napisałam, ikony znikają do czasu pojawienia się kolejnej misji, wtedy też widoczny jest pozostały czas eventu w zegarze a w Spółdzielni czas tej 24-godzinnej misji.

Wzajemnie miłego popołudnia życzę i skoro można to temat zamykam i do lamusa :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.