zebry skąd

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika cyfrzakk, 27 marca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

witam, zebry są tylko z zagadkowej tropikalnej zagrody kumasi oraz z obecnego eventu kwiatowego?

czy był jakiś wcześniejszy event gdzie było można dorwać zebry, o G&T nie wspominam :D

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Tylko Kumasi.
    FAQ - Poradniki > Spis poradników > Alfabetyczny spis treści - gra > Tabele - zagrody > Zagrody specjalne na wyspie (tabela).
    A w tabeli jest o tak:

Nawet nie dodano jeszcze obecnego eventu.
    A ścieżkę do takich poszukiwań swoją drogą gorąco polecam ;)

3. Rock

Rock Koneser forum

Jednak gdzieś dawali, bo u mnie w pasku jakieś siedzą, a TSy zagrodowe, to mnie za bardzo nie lubią :)
    Jedne na pewno były z "Przyjęcia urodzinowego" - druga tabela pozycja 90.
    Nie wiem czy nie było jeszcze jednych, ale ciężko się przeszukuje te długie tabele nagród postaci pliku PNG i jakoś znaleźć nie mogę. Także nie licząc obecnego eventu, wcześniej jedne na pewno były.

4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Hmm.
    Stawia to wartość mojego ulubionego źródła informacji o grze pod takim dość sporym znakiem zapytania.
    Jak często mniej więcej bywają aktualizowane te wszystkie tabelki i inne info...?
    Tak, tak, wiem, wszyscy mają też inne zajęcia ;)
    Ale trochę szkoda ;)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

Tak to jest jak od razu się tabeli nie uzupełni to później się o tym zapomni, już uzupełniam o ten event (dziękuję Rock).

zzizzie staramy się dodawać na bieżąco informacje ale obawiam się, że może być więcej takich braków.

cyfrzakk czy masz jeszcze jakieś pytanie?

zzizzie lubi to.
  6. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

dziękuję to wszystko :D

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.