zdobywanie tpd bez odblokowania bahamaramy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika cyfrzakk, 2 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

witam, czy istnieja jakies misje co daja tpd do których towar nie wymaga dostępu do wyspy, można go kupic na targu po osiagnieciu danego poziomu

wiem ze jest spis misji ale przekopywać się przez nie to raczej ciężkie do wykonania :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Żeby odpowiedzieć na to pytanie to też musiałabym przekopywać się przez wszystkie misje bo niestety nie jestem w stanie zapamiętać wszystkich poradników, a bez przekopania nie wiem czy jest jakaś misja, w której za wykonanie zadań są w nagrodach TPD a nie są tam wymagane towary z wyspy. Na 100% wiem jedynie, że w wielu eventach za wykonanie zadań otrzymujemy w nagrodę TPD i w większości przypadków żadne towary z wyspy nie są wymagane.
    Tak że co do misji to służę spisem wszystkich i miłej lektury życzę:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

oki dziekuje, to jutro sprawdze dzięki i do jutra, ojej tylko 16 minut dzisiaj zostało :D miłego wieczorka wiec :D zamykamy :D

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, wzajemnie miłej nocy życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.