Zdobyte przepisy w rzemiosłach.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika AdasMysterius, 5 listopada 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AdasMysterius

AdasMysterius Forumowy żółtodziób

Witam, jestem powracającym graczem. Nie grałem kilka długich lat i mam pytanie - czy jest możliwość sprawdzenia zdobytych przeze mnie przepisów w rzemiosłach (głównie chodzi mi o przepis na chutney marchwiowo jabłkowy). Wydaje mi się, że zdobyłem go w jakimś evencie dawno temu, jednak mam poziom 3 Przetwórcy owoców, a zanim wbiję 4, raczej minie trochę czasu. Szukałem informacji na ten temat na forum, jednak niczego nie znalazłem (nie szukałem zbyt dokładnie).
    Czy jest możliwość sprawdzenia tego wcześniej, czy muszę po prostu osiągnąć poziom 4?

Jeśli wybrałem zły dział na forum, to z góry przepraszam.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj AdasMysterius.

Czy przepis na chutney march.-jabłk. lub inny został zdobyty może sprawdzić PT, napisz proszę zgłoszenie z poziomu gry wg wskazówek z poradnika: Pomoc Techniczna.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. AdasMysterius

AdasMysterius Forumowy żółtodziób

To wszystko, dziękuję za szybką odpowiedź.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i temat zamykam. Miłego dnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.