Zdjęte ze stanu w stodole

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika alaligator12, 12 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alaligator12

alaligator12 Czeladnik forum

Witam serdecznie.Mam już po raz kolejny problem ,choć nie pisałam o tym na forum.
    Wchodząc do spółdzielni mam do wykonania zadanie.I tu niespodzianka.
    Problem w tym że mając na stanie 2 sztuki palety farb,wykorzystuję tylko jedną a ze stanu znikają mi 2 sztuki.Ale tylko jedna jest dopisywana do wykonywanego zadania niestety.
    Ze stanu zeszły mi dwa jaja strusie a w zadaniu odpisało się tylko jedno jajo.Ranczo rodeo też tak miałam.Pewnie bym machnęła ręką gdyby to chodziło o produkt wykonany na farmie w czasie 1,5 godziny.Niestety na produkty zdejmowane ze stanu a nie odpisywane w misji czekać muszę 29 godzin.Trochę żal.​

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj ponownie :)
    Chyba źle mnie zrozumiałaś :)
    Pomoc Techniczna to nie jest dział na forum.Musisz wejść na farmę i stamtąd wysłać zgłoszenie.W poprzednim temacie,który owtorzyłaś tutaj : https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/zdjęte-ze-stanu-w-stodole.15204/ podałam Ci link do poradnika na temat Pomocy Technicznej,tam jest wszystko opisane,wskazówki jak wysłać zgłoszenie,są w poście 1, 2 i 3 w tym temacie : https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/pomoc-techniczna.10475/

Zapoznaj się proszę z poradnikiem i napisz tutaj czy udało się wysłać zgłoszenie do PT( Pomoc Techniczna).

Ostatnie edytowanie: 12 stycznia 2015
  3. alaligator12

alaligator12 Czeladnik forum

Witam ponownie,jako żółtodziób popełniam podstawowe błędy jak widać.
    Problem zgłosiłam już poprawnie,otrzymałam odpowiedź na e-maila.
    Muszę jeszcze uzupełnić informacje i będzie OK.
    Jeszcze raz serdecznie dziękuje za pomoc.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nic się nie stało,jestem tu po to żeby pomóc :)
    W razie kolejnych niejasności,problemów w grze czy pytań zapraszam do otwierania nowych tematów i zamieszczania pytań.
    A w związku z tym,że już napisałaś do PT,życzę powodzenia w rozwiązaniu problemu i ten temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.