Zdjęte ze stanu w stodole

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika alaligator12, 12 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alaligator12

alaligator12 Czeladnik forum

Witam serdecznie.Mam już po raz kolejny problem ,choć nie pisałam o tym na forum.
    Wchodząc do spółdzielni mam do wykonania zadanie.
    Problem w tym że mając na stanie 2 sztuki palety farb,wykorzystuję tylko jedną a ze stanu znikają mi 2 sztuki.Ale tylko jedna jest dopisywana do wykonywanego zadania niestety.
    Tak samo miałam dzisiaj.Ze stanu zeszły mi dwa jaja strusie a w zadaniu odpisało się tylko jedno jajo.Ranczo rodeo też tak miałam.Pewnie bym machnęła ręką gdyby to chodziło o produkt wykonany na farmie w czasie 1,5 godziny.Niestety na produkty zdejmowane ze stanu a nie odpisywane w misji czekać muszę 29 godzin.Trochę żal.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj:)

W takiej sytuacji na forum nic nie poradzimy i jedynie zgłoszenie do Pomocy Technicznej może ją wyjaśnić,zatem napisz proszę do Pomocy Technicznej,opisz dokładnie problem tak jak tutaj,Twoje konto zostanie sprawdzone i sprawa produktów zostanie wyjaśniona.

Poradnik jak wysłać zgłoszenie : Pomoc Techniczna

3. alaligator12

alaligator12 Czeladnik forum

Dziękuję za podpowiedż.Jak istnieje taka potrzeba to proszę usunąć mój wpis,żeby nie zaśmiecał forum.Dziękuje.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę :) Nie ma potrzeby usunięcia,ale jak już w tej sprawie skontaktujesz się z PT,to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.