zdjęcie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Alicjanastka, 22 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Witam. Chciałam zapytać w sprawie robienia zdjęć. Niby zrobię i jest napisane udostępnij zdjęcie, ale gdzie ono jest? Nigdzie go nie widzę. Jak robiłam urodzinowe to wyskoczyło zapisz, zapisałam i było, a teraz chcę zrobić urodziny na farmie i nie mogę, nie ma opcji zapisz a jak nacisnę udostępnij to też nigdzie go nie ma??? Pomóżcie....

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Alicjanastka lubi to.
  3. Alicjanastka

Niby tak robiłam, ale nie ukazał się komunikat, że zdjęcie zapisano ani, żeby spróbować ponownie. Poczekajmy jeszcze trochę bo teraz wyświetla się, że za 60 minut mogę je zrobić. Spróbuję i napiszę czy się udało czy nie i potem zamkniesz temat ok ?

4. SMOD_Atena

Jasne, czekam zatem na informacje.

Alicjanastka lubi to.
  5. Alicjanastka

Atenko zrobiłam i wstawiłam, ale cały czas czekałam na informację, że zdjęcie zapisano, a takowej nie było więc myślałam, że zdjęcia nie ma. Dzięki za pomoc. Życzę miłego popołudnia i możesz zamykać :D.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również miłego dnia życzę i skoro mogę to zamykam.

Alicjanastka lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.