Zdeponuj puchary

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika KasikaRybka, 19 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KasikaRybka

KasikaRybka Czeladnik forum

Hej, potrzebuję pomocy. Wróciłam do gry po dłuuuugiej nie obecności, wiele się tu zmieniło i nie wszytsko jeszcze ogarniam. Kiedyś puchary stały na polu, teraz jest runa w drzewie madrosci z której wynika że mam 28 poziom na 30, na dole jest tylko przycisk zdeponuj puchary jak go klikam nic nie mogę wybrać bo w inwentarzu ich jakby nie ma.... na łąkach też. Więc gdzie one są ? :D

2. CM_Cyganus

CM_Cyganus Aktywny autor

3. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Jeżeli brakuje Ci pucharów, pewnie nie ukończyłaś zadań w spółdzielni :)

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Monia dziękuję za pomoc, czy dla Autorki wszystko jest już jasne? ;)

5. KasikaRybka

No właśnie nie wszystko :( misję wystawa mam ukończoną a nie mam nawet tego pucharu ? Misja Zawody rolnicze ukonczona jest 13/15 poziomow więc puchar tez juz powinnam miec i dodaac tylko ulepszenia :(

6. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

Siemka , jak masz na runie 28/30
    to znaczy że puchary sa juz zdeponowane,
    jak klikasz i w inwentarzu nic nie ma , to znaczy że nie masz żadnych ulepszeń pucharów,
    które jak ukończysz pozostałe kampanie w spółdzielni to pojawia sie w inwentarzu i bedziesz mogła jeszcze ulepszyc swoje puchry
    pozdrawiam

:)

7. BA_Musa

BA_Musa Guest

To może ja dopytam przed przerwą gdzie miałaś te puchary? Gdzieś na polu stały? W inwentarzu miałaś? Czy już wtedy zdeponowałaś w runie?

Jeżeli ta pierwsza opcja to jeżeli na polu nie stoją to zgłoś się do pomocy technicznej. Jeżeli były w inwentarzu to nadal tam powinny być. Natomiast jeżeli zdeponowałaś w runie to one tam są i już ich nie zobaczysz, bo one są w "drzewie" i nie da się wyciągnąć.

8. KasikaRybka

Szczerze powiedziawszy nie pamiętam ale chyba musiałam je zdeponowac do drzewa skoro jest ukonczone 28/30 :) czyli w obecnej sytuacji jeśli są zdeponowane w drzewie to jakie dają mi korzyści ?

9. GRZECZNYCHŁOPIEC

Stawiam że puchary sa juz zdeponowane,
    mówiła ze ma 28/30
    do tego dodała jeszcze że zawody rolnicze ma 13/15
    wiec brakuje jeszcze 2uch ulepszeń

:)

jak sa na drzewie działaja na cała farme , nie tylko na łake na której stały :)

pytanie czy na runie puchary sa na szaro , czy maja kolor złoty już ? :)

10. KasikaRybka

Tak puchary są złote więc wygląda na to że musiałam je zdeponować. :)

Tylko wcześniej było tak ze dawały korzyści na tym polu na którym stały a jak sa w drzewie to daja korzysci na wszytskich polach ? :)

11. GRZECZNYCHŁOPIEC

12. KasikaRybka

Ok, to wszytsko juz rozumiem :) Dzięki wielkie za wyjaśnienia, niby 82 poziom a po takiej przerwie człoiwiek od nowa się musi wszytskiego uczyć :D

Można zamknąć :)

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję ślicznie za pomoc i skoro można,to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.