Zdeponowanie pucharow a wypadajki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika FarmaBeatki37, 14 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FarmaBeatki37

FarmaBeatki37 Książę forum

Czy rzeczywiście istnieje zależność miedzy zdeponowanymi pucharami a zwiększeniem ilości wypadajek w czasie eventu? Puchary z roślin mam na maksymalnym poziomie 30/30 a ze zwierząt 27/30. Ale jak widzę event z wypadajkami to strach mnie ogarnia, bo (niestety) za każdym razem musze się nieźle gimnastykować żebym miała komplet wypadajek. Tak ze mam poważne wątpliwości co do działania wyżej wymienionych pucharów.

2. Tak zdeponowane puchary mają wpływ na wypadajki, im bardziej je ulepszysz tym większe szanse na wypadanie przedmiotów. Więc warto je zdeponować na Drzewie Mądrości ponieważ działają wtedy na całą farmę :)

3. FarmaBeatki37

No zobaczymy. Bo jeden z nich ulepszyłam o 2 poziomy. Ciekawe czy będzie widać różnicę?

4. Nie wiem ale mam nadzieję że zauważysz różnicę, musisz sama to sprawdzić bo na każdej farmie jest inaczej ja np nie mam zdeponowanych pucharów i jakoś daję radę ale to Twój wybór gracze piszą że jednak jest więcej wypadajek :)

Czy chciałabyś jeszcze o coś zapytać ??:)

5. FarmaBeatki37

Dzięki za odpowiedz:)

6. Bardzo proszę i skoro jasne to zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.