Zbugowana Bahamarama

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gugak3, 12 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Tags:
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gugak3

gugak3 Forumowy żółtodziób

Kiedy odblokowałem w drzewie bahamaramę w świątyni pokazywało mi że mam odblokowane juz posągi 1, 2 i 3 pola i wykorzystane około 70 bananów i zaczynałem z 20 poziomem, jednak miałem do dyspozycji tylko to początkowe pole. Okazało się też, że przez tego buga nie mogę zwiększyć obszaru na bahamaramie bo dodatkowe miejsca pól są już "odblokowane". Pomyślałem że skoro nie mam odblokowanego pola 4 to jeśli go wykupie to wszystko się odbuguje i dostanę "odblokowane" pola i "wykorzystane" banany. A gdzie tam, nie mogłem tego nawet kupić bo "muszę odblokować najpierw posąg 3 pola" , który w świątyni pokazywał mi się jako "odblokowany". Tak więc przez buga utknąłem na bahamaramie z polem początkowym.
    Ktoś jeszcze miał taki problem?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

gugak3 skontaktuj się proszę z Pomocą techniczną w celu sprawdzenia konta: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.