Zbrojniki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika michal01096, 25 listopada 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Cześć. Dlaczego zbrojniki są w kategorii zwykłe zwierzęta w młynie a nie mogę kupić zagrody w normalnym sklepie? Czy ja źle coś interpretuje lub czy muszę cos odblokować?

PS. Zagrode mam jedna nie wiem skąd i chciałbym dokupić ich więcej.

2. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Staw dla zbrojników był do zdobycia w evencie Świat Dzikich Zwierząt X i póki co, niestety prócz G&T nie do zdobycia.

Wiele zagród nie jest dostępnych za sg, między innymi zbrojniki.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

AnnDżelina dziękuję za pomoc.

Czy Autor ma jeszcze jakieś pytanie?

4. michal01096

To skoro jest to zagadkowa zagroda to czemu w młynie wyświetla mi się jako 'zwykła"? I mam całkiem inne pytanie czy jest jakaś przecena na ten kombajn za 59.99? Pamiętam że kiedys chyba byłą 39.99 i pojawiała się cyklicznie. czy teraz również jest?

5. SMOD_Atena

michal01096 podejrzewam, że przez przypadek pasza dla zbrojników trafiła do zakładki zwykłych, przekażę tę uwagę wyżej.

A jeśli chodzi o komplet pomocników w promocyjnej cenie czyli Promocja pakietu "Sezonowi pomocnicy" to nadal taki minievent jest. Pojawia się przeważnie raz w miesiącu.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. michal01096

Super dziękuje to by było wszystko. Czyli mogę się spodziewać przeceny pakietu sezonowych pomocników już nie długo? Po udzieleniu odpowiedzi proszę o zamknięcie wątku :)

7. SMOD_Atena

Wygląda na to, że wyprzedaż pomocników pojawi się już wkrótce bo z tego co widzę od ostatniej minął już prawie miesiąc.

Temat zgodnie z prośbą zamykam i życzę miłego dnia.

michal01096 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.