Opinie Zbliża się zima

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Jak na razie odkryłam drzewa z Ts-ów, jakaś porażka, same starocie tylko do kominka na opał i to
    nie wszystkie się nadają.Trochę przykre to jest. Jeszcze czkam na zagrody, oby było lepiej.
    Event się podobał ale te niespodzianki nie koniecznie.

2. ewanta

ewanta Komandor forum

grałam w farmę ze trzy lata .. dwa lata temu postanowiłam zamknąć konto. ale zatęskniło mi się za farmą i od niedawna jestem posiadaczką nowego konta. w evencie uczestniczyłam od początku. i nie doszłam nawet do połowy :((( w sobotę - czyli 3 grudnia- zorientowałam się że moje "stare" konto jest jeszcze aktywne ... i rozpoczęłam event z wielkim poślizgiem. roślinki zebrałam wszystkie, ale zabrakło mi połowę wypadajek.. chociaż i tak przez trzy dni /sobote, niedziela i poniedziałek/ uzbierałam więcej na starej farmie niż przez tydzień na nowej... no cóż- rzemiosło i chutney jabłkowo- marchwiowy znacznie pomogły:))

do wiadomości: level nowy to 57, level stary to 88.

Anhedrea i oset53 lubią to.
  3. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Jednak się pochwalę. Udało mi wczoraj zapalić upatrzony układ lampionów. Dzięki temu dzisiaj stałam się właścicielką nowych drzewek w tropikach: mojej pierwszej beukarnei:inlove:, nerkowca oraz ślicznych XXL -ek baobaba, achachy, moringi , pitomby ,awokado, kakaowca i grepfruta. Zatem evencik dla mnie bardzo udany zwłaszcza ,ze nie za bardzo mogłam siać i zbierać.

4. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

A ja się zagapiłam, bo zabrakło mi 4 wypadajek i miałam zebrać roślinki w pracy. Niestety zapomniałam i do domu wróciłam po 15.00 :(

5. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

Dziękuję za dobre chęci, ale z powodu szkoły nie napisałam.
    To chyba do mnie :oops: już przy okazji g&t okazywało się, że nie ma takiego gracza jak ja. Po napisaniu do ,,wielce pomocnej" pomocy technicznej zostałam odesłana z kwitkiem :wuerg:ponieważ nie dysponuję mailem przypisanym do konta(to było w 2011roku miałam prawo zapomnieć). Dziękuje za chęci,bardzo:).

Wczoraj brakowało mi około 400wypadajek, ale siałam kilka razy goździki na polach z sn. W szkole na resztkach internetu to zebrałam i wyszło na styk musiałam dokupić tylko jeden termos, ale bardzo chciałam wszystko mieć. Ale da się skończyć jeśli się bardzo chce :)

6. 77marzena77

77marzena77 Młodszy ekspert

nie było pnącza??

7. rysio

rysio Półbóstwo forum

z po 11 TS (zagrody i drzewa) ani 1-szego hipopotama, dracenii i rolinii, ale za to .....

... m. in 10-te leniwce++/slonie++, albo 8-me pomaranczowe pandy
    ... m. in. 5 nerkowcow i 11-sty baobab
    = pasek peka w szwach = brawo BP

ramona45 lubi to.
  8. smerf41

smerf41 Weteran forum

Cud Mikołajkowy u mnie :)dwie pandy różowe z TS i dwa drzewka rollini....czerwone małpy dwa razy..tygrysy, flemingi.
    Pozdrawiam

9. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Uszlachetnianie,nawet jeśli się nie ma kasztankowego pnącza,na prawdę się opłaca. Zawsze na noc cebulę na małych polach z wodą sieję na wypadajki i dobrze z niej lecą.Bez cebuli bym nie kończyła eventów.Polecam szklarnię,bo się opłaca.Dużo pracy i wsadów wymaga osiągnięcie maxa ale warto.

10. sqii

sqii Forumowy żółtodziób

Ah te zagadkowe zagrody na bahamie... Jak kiedyś nic nie wypadało to miałam wybór na wymianach albo zdobyć tygrysa albo mrówkojada. Wybrałam tygrysa... od tego czasu z wszystkich wygranych zagród zdobyłam z 5 zagród dla tygrysów, 5 dla czerwonych pand, 3 dla flamingów, 1 dla hipciów... i ZERO dla mrówkojadów... chyba nie są one mi pisane...

Anetta41 lubi to.
  11. wilkgrzes

wilkgrzes Aktywny autor

Chyba coś w tym jest bo u mnie z TS-ów nie ma żadnego mrówkojada :oops: , ale za to dostałam różowe małpki :inlove::inlove::inlove: tygryski, flamingi i 2 hipki :p:p
    Niestety coś za coś - z drzewek tylko jedna "wygieta" a poza tym same starocia :cry:

AnnDżelina i Nutka lubią to.
  12. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

ja mam 3 mrowkojady i 2 tygryski nadal brak hipciow no i wielorybow

13. Kiniak89

Kiniak89 Młodszy ekspert

Ja mam odwrotnie, tygrysa brak, natomiast mrówkojadów aż 8. Zgłoś się na g&t dobijemy targu :D

14. BeciaFarmPol

BeciaFarmPol Młodszy ekspert

Witam
    Żadko się udzielam na forum , ale czytam codziennie ;)
    Ale właśnie odkryłam ts-y i muszę się pochwalić bo toż to szok :p .
    Dostałam 3 mrówkojady, 2 zagrody dla pand czerwone, różowe małpki :inlove::inlove: i hipcie :inlove::inlove::inlove:
    Pierwszy raz u mnie takie cuda :)

15. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Gratuluję :)
    Kiedyś musi być ten pierwszy szczęśliwy raz 8)

Anetta41 lubi to.
  16. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

pasek pęka w szwach = komuś się gdzieś poprzewracało od dobrobytu

Sadzonki i zagrody skumulowały się u mnie z tego eventu, szkółki i kalendarza,
    Farma; pomarańczowe niedźwiedzie, pomarańczowe sowy i pomarańczowa fabryka farb. ;1xkowhai xxl, 2xniesplik japoński xl, 1xniesplik japoński xxl, wiśnia xxl, tarnina xxl, grusza anjou :inlove:,bungewilla:inlove:, glicynia:inlove::inlove:.
    Wyspa; fabryka bikini(3żółte i 2pomarańczowe), dywany żółte, 3xmałpy pomarańczowe i 1xczerwone, tylko jednexDsłonie ++,
    tygrysy, małe czerwone pandy, 2xmrówkojady. figowiec xxl, achacha xl, grejpfrut xl, mangostan xl i 2razy xxl, baobab xxl i 3xl i beukarnea wygięta :inlove:

Czy czuję się urażona z powodu żółtych i xl? Nie, ponieważ to wszystko będzie się dało w pewnym momencie wykorzystać. Tyle fabryk bikini skłoni mnie wreszcie do skończenia misji a potem wsiądą do pociągu byle jakiego. Często są też eventy, w których wypadajki lecą tylko z drzew,zagród,warsztatów itd podnoszony jest wtedy przez pewną część graczy lament ,,czemu po jednym zbiorze z zagród(np 10) nie mam kompletu wypadajek:cry::cry:" i ,,wszędzie mam drzewa(wszędzie oznacza po bokach) a nie lecą żadne wypadajki". -.- Nigdy nie mam nowości od razu, zawsze w końcu są z poeventowych nagród, gram z przerwami od roku 2011, w grę nie zainwestowałam ani 00,1 zł i powiem szczerze jakoś żyje. Śmieszne jest to, że nawet gdybym miała super mega nowość to i tak nie umiałabym na niej wystarczająco zarobić xD.

I do osób piszących ,,mój pasek pęka w szwach", ,,tylko po jednej sztuce" mówię, widzę was -.- od przybytku głowa nie boli. Aktualnie posiadam 5 kur(1dorosła i 1mama z dziećmi uratowana przed zimnem. małe;kogutek i prawdopodobnie 2 kurki +dżentelmen pan przepiórek) teraz nawet jajek nie znoszą czy powinnam je wystawić za płot, bo jest ich za dużo i siedzą, jedzą bezczynnie?:wuerg:

Byłoby mi miło, gdyby ktoś odniósł się do tego co napisałam.:oops:Dobranoc;)

17. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Bry nocne zadowolone z zakupu itemów charytatywnych! :music:
    Różowiutkie wielbłądziki? :inlove: Gratuluję! xD

Ze smutkiem przyznaję, ze zachorowałam na chorobę "kocham różowe" No moze nie wszystkie, ale wielbłądziki różowe są cudowne. Przezabawne! I nie mam nic, ale to naprawdę nic przeciwko temu, by wylosować drugą (jedną już mam) taką zagrodę! xDxD
    Nie podoba mi się, to co piszecie, ze obficie sypią się z tsów klasyczne niepiękności ++. To ja się wstrzymam z ich wystawianiem, moze ten wysyp się skonczy? Dobre one do ciuchci, ale poza tym...:wuerg::wuerg: Event skonczyłam. Przedwczoraj po zebraniu ostatnich upraw zostalo mi do zebrania 23 wypadajki. Wczoraj bez problemow tyle wyleciało z dwoch obszarow obsianych rozami, baaa nawet podwojna ilosc.. Jestem zadowolona, ze mi sie udalo skonczyc. :music:

kufynka, 0olimpia0 oraz visa77 lubią to.
  18. Azile

Azile Komandor forum

Jak każdy się chwali, to ja też,co mi tam :D, trafiłam hipcie których nie miałam i różowe pandusie :inlove::inlove::inlove::inlove::D:D:D

19. visa77

visa77 Komandor forum

Z reszty TS-ów dostała małpy czerwone:inlove:, tygrysyx2( czyli mam już 5), słonie++, pomarańczowe dywany i żółta tokarnia

ankak106, Peonia oraz Azile lubią to.
  20. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Z TS wyskoćzyły: czerwone pandy, tygrysy, flamingi oraz 2 x czerwone małpy ... reszta były w ++ :)
    I tak uważam, że na wyspie mam zawsze lepsze niż na farmie a tam sieję margerytkę i wystawię je w innym terminie ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.