Opinie Zbliża się zima

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niki1990

niki1990 Komandor forum

32 termosów do jednego lampionu, w sumie 252 do końca eventu..

bogusiania lubi to.
  2. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

U mnie teraz brak 36 , może , może ... zobaczymy

bogusiania, kabokazekana oraz bazyl2211 lubią to.
  3. mirandusia5

mirandusia5 Czeladnik forum

Mnie brakuje 65 termosow, to swinstwo ze strony BP zeby nie skonczyc eventu przez durne WYPADAJKI :wuerg::cry::mad:

bogusiania i niki1990 lubią to.
  4. -Magda79-

-Magda79- Koneser forum

Bardzo dziekuję wszystkim osobom, dzięki którym udało mi sie uzbierać termosy bo mi podesłali :). Jeszcze raz dzięki :). Mam jeszcze dwa prezenty do wysłania wiec jesli ktoś w potrzebie niech podeśle sówke.

niki1990, MaraAcoma oraz hlnrys lubią to.
  5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Wystarczy zaglądać na forum,co kilka postów są dokładnie instrukcje jak zwiększyć ilość wypadajek,co siać,co stosować.Serio.W tym evencie wypadajki leciały bardzo dobrze.

Megan lubi to.
  6. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Jeszcze 19 - jesteście kochani :) , bardzo Wam dziękuję :inlove:

kabokazekana lubi to.
  7. stif12356

stif12356 Forumowy żółtodziób

zebrałem pole róż -wypadły ostatnie potrzebne termosy, ewencik ukończony:D dziekuje wszystkim darczyńcom za pomoc:)

MaraAcoma lubi to.
  8. mirandusia5

mirandusia5 Czeladnik forum

Wypadajki lecialy dobrze ale nie u mnie,pewnie lecialy tam gdzie gracze kupuja za realna kase!!!

bogusiania i niki1990 lubią to.
  9. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Tak,kupiłam wiele goździków......

10. Rhodesia

Rhodesia Młodszy ekspert

Zostało mi 14 wypadajek a za 10 min mam resztę zbioru z jednego pola, a nóż się uda :)

11. maackah

maackah Czeladnik forum

5 termosów brak do ukonczenia eventów a wszytsko zebrane... masakra , tak blisko a tak daleko:(

bogusiania lubi to.
  12. angelapl

angelapl Czeladnik forum

8 termosów brak, jakby ktoś zechciał pomóc to poproszę, może dzięki wam jeszcze się uda

13. Megan

Megan Komandor forum

Nigdy nie kupuję wypadajek za realną kasę a w tym evencie leciały aż miło, termosy nawet wypadały z pszenicy.
    Zamiast czytać dobrze wątek eventowy to ciągłe narzekania.
    Rośliny było mało do siania, więc można było na noc i pod koniec eventu siać coś długo rosnącego, zebrać dwa razy dziennie i na pewno by się udało.

U mnie na plus 450 termosów, wszystkie prezenty rozdane, szkoda że nie można wszystkich rozesłać potrzebującym.

14. Bolo_farm

Bolo_farm Zaawansowany

Już tylko 4 szt :)

15. Jaśminiak

Jaśminiak Naśladowca mistrzów

Żeby tak orać od rana do nocy z JC, sąsiadami, super nawozem i żeby zabrakło wypadajek? To cos jest nie tak, to co mam sobie żyły wypruć zeby zrobić event, to niepojęte dla mnie.... Te ilości wypadajek sa masakryczne

MaraAcoma i bogusiania lubią to.
  16. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

ludziska, niech ktos poratuje wypadajka. brakuje 1 .proooosze

17. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Dokładnie,wystarczyło się szybko uwinąć z eventówką,a potem już tylko długorosnące i spokój z wypadajkami.Nawet kasztanek nie był potrzebny.Miałam gotowe pnącze na niedzielę,a tu w sobotę,bez pośpiechu,bez sn,skończyłam.

hlnrys i Megan lubią to.
  18. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Siejąc goździki na noc, a potem 2 zasiewy eventówki na wszystkich polach udało mi się bez wydawania kasy ukończyć event wczoraj :)

19. maackah

maackah Czeladnik forum

<3 DZIEKUJE!
    Dwa dokupilam za FLm jeszcze 2 i bedzie evencik zaliczony :)

20. Megan

Megan Komandor forum

Kasztanka nawet nie miałam zamiaru używać, jak tylko zobaczyłam pierwszy zbiór eventowki od razu wiedziałam, że będzie ok:)
    U mnie na wypadajki dobrze spisał się orzech i cebula, akurat obydwie rośliny mam uszlachetnione, więc tylko podlane wodą i spokojnie dwa razy w ciągu dnia był zbiór, trzy dni po wysianiu eventówki spokojnie termosy wypadały, od dwóch dni na jednym polu mam zagrody i z nich tez zbierałam po 15-18 termosów z pola.
    Trzeba tylko mieć chęci.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.