Opinie Zbliża się zima

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nelaa50

Nelaa50 Naśladowca mistrzów

Mnie do zakończenia brakuje 148 termosów, no cóż, nie mogę powiedzieć, że się postarałam, bo zbiorów nie pilnowałam, a i też farmy nie miałam ochoty demolować, dlatego też siałam tylko na niecałych 3 łąkach, przez co eventówkę dopiero dziś rano uzbierałam całą.

2. dana1981

dana1981 Czeladnik forum

Mi zabrakło aż 200 termosów żeby odkryć ostatnie okienko z pnączem. I byłby koniec.
    Nick danusia1981.

3. AgentBond

AgentBond Mieszkaniec forum

to co mogłam to wysłałam, mam nadzieje że się przydadzą, ja niestety eventu nie skończe brak termosów niestety :( nieodkryte 3 lampiony
    powodzenia tym co jeszcze walczą ;)

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ale w tym evencie nie ma pnączao_O

u mnie 289 termosów jeszcze zostało

5. jk_1982

jk_1982 Wielki mistrz forum

no i stało się, kolejny ewent nie będzie skończony przez wypadajki 165/220

6. 19xxx90

19xxx90 Czeladnik forum

ok odezwały sie 4 osoby, ale może ktoś podpowiedzieć jak mam Wam wysłać termosy, jeśli nie mamy sie w znajomych? :x

7. niki1990

niki1990 Komandor forum

dodaj do znajomych.

8. pantagon

pantagon Czeladnik forum

Nie mam nic do wysłania bo już wysłałem ale liczę na każdy termos bo jest dla mnie bardzo cenny. Jeszcze przed końcem zbieram grzyby i liczę że coś wypadnie

niki1990 lubi to.
  9. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Dobry :)
    Przypomnę, że wątek z prośbami o termosy znajduje się >>TUTAJ<<
    Posty z off-topem usunęłam.

10. niki1990

niki1990 Komandor forum

Ja też...kto może niech wysyła. Bp stanowczo pojechało teraz z ilością wypadajek. zdecydowanie za dużo do zebrania

11. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Ok. Wszystkie termosy wysłane :) Jeszcze tylko 5 termosów. Odliczanie czas zacząć :)

eliza9070 lubi to.
  12. 12345e160

12345e160 Stary wyjadacz

smutne ze sa tacy co obiecują termosy na wymiane a nie dotrzymują obietnic:pbrakuje mi już tylko 100 termosikow,ale niestey już nic nie ofiaruje w zamian.Pozdrawiam walczących do ostatniej minuty

13. niki1990

niki1990 Komandor forum

wiesz. może jest tak, że po prostu już nie mają prezentów.

14. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

12345e160, weź pod uwagę, że może skończył im się limit darmowych prezentów, być może wysłali prezenty komuś innemu.

niki1990 lubi to.
  15. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Ponieważ obiecałam, to ostatnie 2 wysłałam za FL. Ale ja te floreny akurat miałam. A inni mogą nie mieć. Więc nie ma się o co fochać. To tylko gra :)

eliza9070 i adikamila lubią to.
  16. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

skonczyłam dziekuje wszystkim za prezenty

17. Baran2137

Baran2137 Czeladnik forum

Drodzy gracze, jak Wam idzie? Ja nie wierzyłam, ze mi się uda, ale tylko jedno okienko zostało do odblokowania. Jeszcze 70 termosów do końca, niedługo zbiory, także liczę, że się uda, jednak bez Waszej pomocy nie dokonam tego. Powodzenia wszystkim. Pozdrawiam :)

Feeps i Owieczka311 lubią to.
  18. .słodka.

.słodka. Czeladnik forum

a ja chciałam skończyć ten event i nie wyszło zabrakło akurat do końca tylko 9 plecaków (brak ponad 100 termosów)eh

19. donkristiano2

donkristiano2 Czeladnik forum

Podsyłać sówkę o termos... mam do podarowania termosy. Ja skończyłem już event... pierwszy raz od dłuższego czasu :)

Feeps lubi to.
  20. jk_1982

jk_1982 Wielki mistrz forum

witam, mi brakuje jeszcze 49termosów, dziękuję wszystkim za pomoc ale raczej nie skończę 171/220, do zebrania kukurydza więc marne szanse

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.