Opinie Zbliża się zima

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Feeps

Feeps Mieszkaniec forum

109 do końca, coraz ładniej, ale i czasu coraz mniej. Rzutem na taśmę może zdążę, trzymam kciuki za resztę cały czas! :)

Majeczka13 i aleksandra lubią to.
  2. niki1990

niki1990 Komandor forum

jakoś wątpię, żebym o jutra do 13:50 uzbierała 358 termosów...

aleksandra i Anuszki lubią to.
  3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

91/400xD

Majeczka13 lubi to.
  4. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

To mało, a na jakich polach siałaś?
    Jesteś pewna?
    Brakuje mi 103 wypadajek. :) Zgodnie z planem posiałam róże i chyba rzepak. Na wyspie paszę dla wielbłądów. Walczę. Nie poddaję się! Panikować będę (albo i nie) o północy!:p:)

0olimpia0 lubi to.
  5. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Już tylko 233 8) rozsiałabym na SP ale odpowiednich "dopalaczy" skąpo ojjj skąpo :(

Peonia i Majeczka13 lubią to.
  6. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

3 termosy i finito,,posiałam bazylię,,będą 3 ,,słownie trzzzyy

Peonia i Majeczka13 lubią to.
  7. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Peonio to byly male pola na noc. Brak komentarza. Z karzocha wypadlo 38. Wiec rece opadaja. Liczylam na chociaz 30. :sleepy:

Majeczka13 lubi to.
  8. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Event skończony ;) Z ts'ów wypadły hipcie beaukarena i durian ;) Czyli event można uznać za bardzo udany! :)

Niki to kiedy ty rozpoczęłaś ten event że tyle wypadajek brakuje :eek:

Peonia lubi to.
  9. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Michal dziwne pytnie Niki zadajesz...
    Pewnie zaczela tak jak ja pierwszego dnia. <po prostu wypadajki niektorym nie leca tak jak innym...8)

Anuszki i aleksandra lubią to.
  10. czarnalilianna

czarnalilianna Forumowy żółtodziób

Jak to jest, że kolejny raz, dzień przed końcem wypadajki przestają wypadać ??
    tak samo miałam przy ostatnim evencie - jest to już nudne, dołujące i nie w porządku.
    jeżeli się okaże ze nie zdążę, skończę grę choć szkoda tylu lat

samsungxd lubi to.
  11. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

No i po evencie. Z TS wypadło mi bajoro hipcia-bardzo się cieszę. Oprócz tego małpy++,leniwiec+,czerwone wielbłądy,mrówkojady x 2.
    Z drzew nawet nie pamiętam - nic godnego uwagi.
    Trzymam kciuki za walczących.

12. jolka1704

jolka1704 Okazjonalny autor

właśnie tak jest:((
    nie wszystkim lecą tak samo, brakuje jeszcze 300 i nie ma szans, mnie z karczocha wpadło 15 i cóż trudno kolejny nieskończony event,,,

niki1990 lubi to.
  13. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

z gozdzikow podrasowanych kerstolem, bila niewinnoscia i SN - cale 24 termosy :) szal, radosc-nawet niedowierzanie

aleksandra lubi to.
  14. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Odkryłam tajemniczości :)
    słonie klasyczne ++, papugi klasyczne ++ sztuk 2 :D, anakondy klasyczne ++, dośc klasyki.... małpy pomarańczowe i na otarcie łez flamingi :)
    w sumie i tak dobry wynik-żóltych nie ma :p

z drzewek jestem bardzo zadowolona :D moja pierwsze beukarnea wygięta :D, grejpfrut xxl, rollini, grejpfrut xl, achacha xxl, mangostan xxl, boabab xxl i nerkowiec :)

nie będe wiecej tsów kupować :p
    z drzewek brakuje mi już tylko durianu i akebii a zagród łasic ;)

Nutka, Majeczka13 oraz marciaaa84 lubią to.
  15. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Event skończony 8)
    Dziękuję Wszystkim, którzy wsparli mnie termosami :)

16. niki1990

niki1990 Komandor forum

w dniu rozpoczęcia o godzinie 14:05, a co?

aleksandra lubi to.
  17. mj.piecuch

mj.piecuch Czeladnik forum

Witam wszystkich. Jakoś ciężko mi idzie ten event. Tym razem chyba już nie dam rady. Brakuje mi jeszcze 212 termosów. Ostatni event z dużą pomocą udało się skończyć. Tak więc nie będę rezygnował i do końca spróbuję walczyć. Jeśli ktoś może pomóc to będzie łatwiej.

18. Ania15070

Ania15070 Czeladnik forum

może ktoś mi napisze co jest na tym rzędzie "kasztanka " o którym wszyscy piszecie mam b dużo rzędów i nie wiem który to jest a termosów brakuje mi jeszcze 20 szt.

Majeczka13 lubi to.
  19. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Trzy lampiony do zapalenia, pięć plecaków do ukręcenia... Teraz zasiane goździki i z głowy takie evenciki xD

Majeczka13 lubi to.
  20. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

To ten rząd.Dzięki niemu uszlachetnione odpowiednio roślinki na super polach,przy użyciu sn oraz krestola i białej niewinności,dojrzewają w sekundę,dając 100 procentową skuteczność wypadajkową.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.