Opinie Zbliża się zima

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Spoko , jak się zgłoszą - to nie ma sprawy - powodzenia .
    Czekam na zbiór cebuli - bo termosy są potrzebne - tak w temacie , żeby było .

visa77 i ania12355 lubią to.
  2. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

226 termosów potrzebne do końca. Może uzbieram 8) Wieczorem zbiór jagody a potem zobaczę co dalej. Pewnie cebula:p

gosiagosia60 i xBabciaEwa lubią to.
  3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Chyba za głośno o tej cebuli piszemy ;) Może się okazać w następnym evencie,że już nie tak dobrze -tfu,tfu,na psa urok(odplute,przydeptane :p )

4. xBabciaEwa

Niech młodzi się uczą - jeszcze o uszlachetnieniach warto wspomnieć - bardzo się przydają - więc w wolnej chwili do szklarni i
    jedziemy - tz uszlachetniamy od cebuli wzwyż . Właśnie czekam na zbiór, na max uszlachetnionej cebuli .

Nutka, visa77 oraz gosiagosia60 lubią to.
  5. gosiagosia60

Też mam Ewa na maxa i mam kasztanka-ale co mi po tym,jak wiecznie braki w SN -.- Na ostatni pociąg z Baobabami się nie załapałam-nie chciał moich jabłonek xD Więc cierpię teraz za swoje niezdecydowanie,bo pół roku się do grania przymierzałam :pAle co tam,czasu dużo,to i na małych z wodą powinno wylecieć ile trzeba 8)

Nutka i visa77 lubią to.
  6. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Mam 717 termosów. I brak pomysłów jak by tu uzbierać resztę.Jakaś taka niemysląca jestem w tym temacie. A sąsiedzi oszczędzają na prezentach jak nigdy.

xBabciaEwa lubi to.
  7. xBabciaEwa

Gosia ja nawet kasztanka nie mam , Magda ( córka ) mówiła rób ewent - nie posłuchałam , ale daję sobie radę i ewenty kończę .
    A cebula nigdy mnie nie zawiodła - fajnie z nich wypada - a nadwyżki idą na targ .

Nutka, Anhedrea oraz gosiagosia60 lubią to.
  8. gosiagosia60

Trzeba niekiedy dzieci słuchać xD Mi cebula do rzemiosła potrzebna,więc straty nie ma żadnej.Wczoraj nockę miałam,więc za 1:08 zbieram i następną sieję.Mam 60/300 potrzebnych termosów.Chyba nie jest zle :pTak się tylko nad sobą zastanawiam,po co ja te bakłażany w szkółce sieję,jak i tak eventu tamtego nie skończę-no bo koszyków nie kupię przecież xDKiedyś,przed "cudowną" zmianą w oazach kupowałam SP.Teraz,ponieważ nic nie idzie,kupuję kombajn(sam)Na nic więcej mnie nie stać,niestety :(

Nutka, Rajski_ogród oraz xBabciaEwa lubią to.
  9. xBabciaEwa

Ja szkółkę zrobiłam , ale nic nie kupiłam . Ostatnio sp kupiłam , bo kotki były .
    A mnie jeszcze bawi farma , tylko żeby tego siania było mniej .
    Zieloną herbatę posiałam na wyspie i czekam na zbiór .

10. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

I koniec ... wreszcie :)

11. xBabciaEwa

Super !!! Gratulacje !!!

Rajski_ogród i 0olimpia0 lubią to.
  12. niki1990

niki1990 Komandor forum

Chyba się w końcu muszę pobawić w to uszlachetnianie. Skoro daje efekty w postaci wypadajek, to może serio warto

13. gosiagosia60

Warto,na prawdę :)Duzo mnie to zielska kosztował ale nie żałuję

Nutka, aleksandra oraz xBabciaEwa lubią to.
  14. niki1990

niki1990 Komandor forum

To ja najpierw muszę nasiać wystarczająco dużo. Pomyślę, jak będę miała po 10 tys sztuk każdej roślinki

gosiagosia60 i xBabciaEwa lubią to.
  15. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

...jeszcze tylko 49 termosów do upragnionego końca :)

Anhedrea, aleksandra oraz xBabciaEwa lubią to.
  16. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

zostały mi do zapalenia jeszcze 2 lampiony
    ale te 2 lampiony to jeszcze ponad 300 termosów :p

aleksandra lubi to.
  17. niki1990

niki1990 Komandor forum

530 termosów....:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

18. SYMPHYSODON

SYMPHYSODON Czeladnik forum

U mnie jeszcze 22 termosy i koniec - może nawet dzisiaj się uda, a wtedy odpoczynek....

Peonia i Anhedrea lubią to.
  19. Martusia2009

Martusia2009 Okazjonalny autor

jeszcze 115 termosów , posiana cebula na 2 polach a na 2 krótsze-może dzisiaj skończęxDxD

Anhedrea, aleksandra oraz xBabciaEwa lubią to.
  20. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Koniec. Drzewka nawet sypały. Termosów na plus 66.

Peonia, Nutka oraz Anhedrea lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.