Opinie Zbliża się zima

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gadek

gadek Fanatyk forum

Pewnie,że drzewka super się trafiły,tylko ten hipek nie chce do mnie przyjść,za to Tobie gratuluję hipka:D
    Widzę,że masz taką cierpliwość jak jaxD

2. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

a zapalaj co będziesz tak w ciemnościach czekać
    całkiem inaczej się czeka :) też miałam machnąć wszystko naraz ale stwierdziłam że to za duży szok świetlny dla wzroku :)
    i tak z moją cierpliwością wytrzymałam trzymając się ustalonej przez siebie kolejności działań :)
    jeszcze 75 godzin :)

3. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

2 lampiony do odkrycia czyli 400 termosików. Zobaczę jakie bądą tajemniczości:p:p:p

gadek lubi to.
  4. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Hehehe no zacznę za 2 h jak zbiorę świetliki bo będzie mniej do sadzenia :) na razie moja księżniczka raczyła wstać i pora na spacer - przymusowy brrrr :)

5. Karen139

Karen139 Baron forum

Na to wyglądaxDxD
    Zrobić jak najszybciej i zapomnieć.......Ewent oczywiściexD

gadek lubi to.
  6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty, które niczego do tematu nie wnosiły usunęłam i bardzo proszę o rozmowy na temat eventu.

7. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Witam wszystkich;) mnie zostało 746 żółtego - goździki i może jakieś drzewka wrzucę na termosy żeby wypadały bo brakuje mi ich 421 .szt

8. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

a ja się trzymam dzielnie,nie dam sie,nie dam wrrrr hhihihihihihihihi
    Cierpliwość jest na szczeście u mnie mocną stroną hmmm a może to skąpstwo,żal mi SN hmmmm

9. BASIA476

BASIA476 Czeladnik forum

Powiedzcie jak zrobić te kombinacje z lampionami bo moim zdaniem tych potrojnych się nie da ?

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

BASIA476 nie musisz robić kombinacji, może dowolnie zapalać lampiony, a kiedy zapalisz już wszystkie, otrzymasz wszystkie nagrody.

Nutka i xBabciaEwa lubią to.
  11. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam poludniowe duszki;),
    jak milo czytac tym razem Wasze wypowiedzi:), wiekszosc pisze, "duzo brakuje termosow, ale sie nie martwie, wypadna",:) super,
    mnie tez jeszcze duzo brakuje, ale to fajna gra, nie ma co narzekac, ;), przy okazji mozna zagrody postawic, i tez skorzystac ze zwierzakow i wypadajek, z drzew u mnie slabo leca, ale to loteria;),
    aha, kasztanka tez nie ruszylam:),
    Pozdrawiam i powodzenia w lapaniu termosow:)

12. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Jeszcze 295 termosów, kasztanek leży i czeka.:p:p:p

gadek, agniecha$ oraz xBabciaEwa lubią to.
  13. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Witaj Maryniu !
    Te parę termosów to bez kasztanka wpadnie = chyba , że jesteś niecierpliwa i użyjesz .
    Dzisiaj jagody posiałam - ładnie termosy z nich lecą .

14. malgosia355

Jak ładnie?? Może i mnie polecą...

tarantula66, gadek oraz xBabciaEwa lubią to.
  15. xBabciaEwa

Po 20 szt z każdego pola , na wyspie 29 wypadło . Dla porównania wieczorem cebulę posieję .

16. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

:music:Witam :) Do końca eventu brakuje jeszcze 421 termosów i 3 lampiony.8) Pozostałe przedmioty już oddanexD teraz sieję drobniejsze rzeczy i to czego mam mało, bo mam jeszcze w slocie CMJxD Jutro i na noc coś dłużej rosnącego bo mam co innego na głowie:p

gadek lubi to.
  17. malgosia355

Hmmm no ja kończę eventówkę ostatni zasiew zrobiłam i muszę pokombinować bo bardzo dużo mi brakuje termosów... i o dziwo byłam pewna że mam kukułki a tu brak 6 ciu musiałam zagrody wyciągnąć :) dobrze że zaczęłam odpalać lampiony bo bym się obudziła.... )

gadek i AnnDżelina lubią to.
  18. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

miałem kasztanka zostawić ale cena cebuli taka ładna to grzech aby nie skorzystać termosów brakuje 288 a teraz będzie dużo nad ale szybko na ryneczek sprzedawać cebulę

tarantula66 lubi to.
  19. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

Z ulepszonej cebuli dobrze leci, co prawda nie tak jak z kasztanka ale lepiej.

Odkryłam tajemniczości otrzymane z ewentów, szkoda gadać:cry::cry::cry:, do PASKA:p:p:p

tarantula66 i xBabciaEwa lubią to.
  20. xBabciaEwa

Tak wiem , ale jagód mi brakuje , to posiałam - lubię mieć w stodole zapasik .

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.