Opinie Zbliża się zima

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rolnik_matik

rolnik_matik Mieszkaniec forum

Właśnie zebrałam ostatnie badyle, teraz farma wraca do rzeczywistości i będzie generować brakujące termosy :)

Peonia, Nutka oraz Frytka2012 lubią to.
  2. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

U mnie 359 brakuje termosów. Od wczoraj wieczora rosną rośliny :)

Peonia i tarantula66 lubią to.
  3. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

po porannych zbiorach świetlikowa jagoda w lekkim nadmiarze - 238 sztuk
    plecaki w komplecie oddane, ufff
    teraz już tylko pozostało mi zebrać 478 brakujących termosów:p;)
    i skąd ja to niby mam wziąć -.- skoro pijam z kubka xD

4. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

dobry dzień, jeszcze 400 termosików:sleepy::sleepy::sleepy:.

tarantula66 lubi to.
  5. Alicja211

Alicja211 Ekspert forum

Event ukończony, teraz wystawię TS, może będzie lepiej niż z biedronkami, Tym co jeszcze się zmagaja, życzę dużo termosów

6. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Wkrótce będę miała ukręcone potrzebne mi 20 plecaków. Potem zostanie zbieranie jagód i przy okazji termosów. Szansa na mój upatrzony trójkąt jest realna.
    Cieszy mnie dzisiejszy prezent od Mikołaja - 24 godzin pomocników- tylko pewnie znowu go nie wykorzystam, tak jak wczoraj odpalonego rano kuponu 12 godzinnego. Udało mi się zagonić towarzystwo do roboty tylko ... rano po odpaleniu:p. No , ale może choć wieczorem coś podziałam.

Anhedrea i amber♥ lubią to.
  7. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Plecaki zrobione, brak 379 termosów, roślinki trochę brakowało po porannych zbiorach, więc jeszcze dosiałam, ale to już koniec....:)
    teraz trzeba siać cos na wypadajki, mam nadzieje, że jutro event będzie w całości ukończony. Na noc wystawię wszystkie tajemniczosci, trochę mi się ich w pasku nazbierało...;):p Mam nadzieje, ze hipcio wreszcie do mnie trafi, no i jelonki i borsuczki, bo jeszcze ich nie mam....:pxDxD

gosiunia007, AngelGina oraz amber♥ lubią to.
  8. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Event skończyłem wczoraj, postawiłem tajemnicze zagrody i drzewka na bahamie, miałem też kilka, które już się zależały w pasku, więc też je wystawiłem i z 15 zagród nie wypadły nawet jedne hipcie:cry::cry: (coś czuje, że trafią do mnie dopiero na G&T, jak już je puszczą do obrotu...), na szczęście z drzewek wpadły 2 duriany, których nie miałem:)

9. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

No to evencik przeszedł do historii. Powodzenia dla walczących jeszcze :)

10. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Nareszcie trafił mi się hipcio,a te wypadajki lecą jak krew z nosa .Czy każdy event musi zależeć od tych durnowatych wypadajek ? , bo przy każdym obiecuje że dalej nie gram ,tylko to uzależnienie wygrywa.Termosów brakuje ponad 300.

11. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Termosów jeszcze 380 szt brak.Czasu jest jeszcze sporo może uda się bez kasztanka.

12. amber♥

amber♥ Komandor forum

Wszystko oddane oprócz termosów - brak około 400 - jeszcze nie panikuję bo rano całkiem przyzwoicie lecą z dzikiej róży ..:)
    Co do TS-ów tylko nie wiem z którego eventu - masakra totalna :( ..żeby na 102 poziomie same pomaranczowe strusie i ule dostawać to odechciewa się ..na baha wcale nie lepiej ( do tej pory nie mam nawet drzewka roliini o nowszych nie wspominając a dawno już w grze- hipci tez nie mam )..no to sobie ponarzekałam i gram dalej ..:);):pxD
    Powodzenia wszystkim :)

13. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

zostały 2 lampiony i 400 termosów (180+220)
    nie wszystko zebrałam ale i tak dziś nie ma szans nawet na zapalenie 1

upss:oops: a sąsiedzi już świecą przez płot po oczach pokończyli i tak podglądają czy ta sąsiadka to się ruszy czy nie xD

jak termosem po głowie dostane to może się obudzę ;)
    no stoją gapią się w te światełka xD

14. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

U mnie roślinka w komplecie, termosów 375 brakuje :)
    farma przywrócona do porządku. a skoro dzisiaj w prezencie kombajn to zrobiłam małe pola i sieję drobnicę :)
    z drzewek na bahamie dostałam awokado xxl, grejpfrut xxl i nerkowiec :) zadowolona jestem :)

15. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Potrzebuję jeszcze: świetlikowa jagoda - 3137 i termosów - 269. Czyli 3 lampiony :)

16. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Z eventowych stajennych hipcie:D
    A z sadzonek godne odnotowania durian. Pozostałe to różne xxl

Edit: Termosów jeszcze brak 365.

17. Karen139

Karen139 Baron forum

Dobra...............cierpliwość nie jest moją mocną stronąxDxDxDxDxD.
    Kasztanek poszedł w ruch............Ewencior przeszedł do historii....................a cebula na targxDxDxD

18. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Witam farmerzy no ja tam jeszcze nic nie zaczęłam rozświetlać więc może pora... Badylek sieje , termosy w komplecie , wypadajek brak... :)

19. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek wszystkim !
    Po rannym zbiorze brak 388 termosów , więc spokojnie myślę dozbieram .
    Niestety z zagród i drzewek na wyspie same starocie dostałam i pochwalić nie mam się za bardzo czym , ale to były ts ze szkoły , więc ciągle jest nadzieja na
    fajne fanty jak termosów dozbieram .

Ostatnie edytowanie: 2 grudnia 2016
  20. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Ja mam zbiór dopiero za 2,50 h zobaczymy co mnie wydanie z drzewek :) oj brakuje mi tych termosów i badyla ze 4000 :)

skaliwa i xBabciaEwa lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.