Opinie Zbliża się zima

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Roślinki i plecaki skończone .Zostalo mi jeszcze zdobyć 520 termosów dozbierać .

2. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

luz wystawiłam już kilka zagród i fabryk bo muszę misje pouzupełniać zachciało mi się większego obornika i gwiazdek nie mam
    trzeba coś robić poza eventem bo nigdy czasu nie będzie na nic zaraz dadzą kolejny
    więc jest ciut milej zostały 2 pola do siania co oznacza że pewnie mi braknie i jutro zasieję pewnie z jeszcze raz eventówkę- zobaczę jak zbiorę za 2 h
    ktoś tam wcześniej pisał na wysokim poziomie że nie da rady ukończyć przez wypadajki no gdyby znów były z eventówki to pewnie byłoby ciężko a tak to wyleci powoli

bynajmniej ja po Dożynkach za bogata w super nawóz nie jestem więc powoli z własną misją do przodu :)

3. gadek

gadek Fanatyk forum

Zebrałam TS-ki i...
    Różowe małpy,flamingi,zagroda czerwonych pand x2,czerwone garbusy-tyle godnego uwagi,hipcia brak-.- może następnym razem
    Goja XXL,pitomba XXL,durian x2,baobab XXL x3-to takie lepsiejsze;)

Ogólnie rzecz ujmując jestem zadowolona:D

4. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

U mnie zostało 472 termosu bo reszta dostarczona. Bez spiny max w niedzielę skończę a może uda się w sobotę.

5. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Jeszcze 610 termosów - trochę dużo :(
    O roślinę się nie martwię, już niewiele brakuje.

6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

U mnie roślinka w nadmiarze, termosow 495 brak, wypadną na spokojnie
    Mam jeszcze przez godzinę kombajn wiec sieje drobnicę :)

Frytka2012, Renia1920 oraz xBabciaEwa lubią to.
  7. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Bry bardzo niezadowolone. Nóżka mnie boli, sniezek sypie jak wsciekły, dozorcy i drogowcy spią. I jezdnie i chodniki śliskie! :(
    Mnie brakuje 630 termosow i 8700 badylka. Plecaki się krecą w młynie. Chyba na noc zostawię badylka, to skoncze jutro z sianiem i bede mogła skupić się tylko na wypadajkach.
    Poza tym męczę wciaż charytatywny event, powoli, bo uparlam się, ze itemiki kupię dopiero jak bede konczyla ten kapusciany event. Jestem tez ciekawa, czy to mozliwe. -.-

8. Karen139

Karen139 Baron forum

Badyl wysiany , termosów brak 580 sztuk...........................spoko wylecą. Ćwiczę cierpliwość i kasztanka póki co nie ruszam;);)xD

9. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Ala drzewka masz super :)
    ja zadowolona jestem tylko z durianu i beukarnei wygiętej, no i z hipcia:inlove:
    reszta do paska, może kiedyś się przydadzą.

10. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Dzień kończę brakiem do finału 490 termosów. W tym tempie (żeby nie zapeszyć) w sobotę koniec. [​IMG] Nadspodziewanie dobrze wypadły z wieczornego zbioru goździków - ze 120 dużych zwykłych pól 100 termosów - toż to szok! [​IMG]

11. niebo016

niebo016 Generał forum

:sleepy:Potrzebuję jeszcze 650 termosów i 7500 eventówki:p:music:8) sporo czasu jest , więc na pewno zdąrzę

Frytka2012, Renia1920 oraz eliza9070 lubią to.
  12. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Zostały mi 2 lampiony do zapalenia. Ostatni zasiew jagody i brakuje mi 102 wypadajek jutro rano,a najpóźniej w południe powinien być koniec :)

13. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ja sieję już rzepę.
    Nie ma się czym martwić, termosy wypadną :)

niki1990 i gadek lubią to.
  14. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja sieje cokolwiek i tak wpadną, dziś padło na buraki cukrowe na noc :p

15. tola666

tola666 Wielki mistrz forum

7 lampionów zapalonych i zrobiło się troszkę jaśniej ale do jasnej łuny to jeszcze daleko:)
    Mam zamiar na święta zrobić sobie prezent z tajemniczości a mam ich: 8 zagród i 21 sadzonek ale zbieram dalej i ćwiczę cierpliwość:p

Peonia, Nutka, gadek i dalsza osoba lubią to.
  16. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

zebrałam siać już nie muszę świetlikowej:)
    zostały 3 lampiony do zapalenia - jednak pozapalałam by potem za jednym kliknięciem nie dostać po oczach
    do ułożenia 11 szlaczków :) - potrzeba 458 termosów - to jakieś mega te 3 latarnie są :D
    goździki rosną, zwierzątka nakarmione - cud miód malin nie będzie ale termosy i owszem :)

ale i tak nie pojmę czemu event świetlikowy skrzywdzili taką nazwą przy takiej roślinie w dodatku xD

nie znam tej bajki bo ja z innej jestem :D

tarantula66, gadek oraz xBabciaEwa lubią to.
  17. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Ja mam do zapalenia jeszcze droższe , bo potrzebuje 480 termosów - 40 mam .
    Ale myślę , że spokojnie wypadną .

18. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

U mnie jeszcze cztery lampiony do zapalenia..te najdrozsze oczywiscie -.-
    Gratulacje dla tych, ktorzy skonczyli i powodzenia tym, ktorzy walcza jak ja i beda walczyc do konca :)

19. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Eventówka wysiana w lekkim nadmiarze.;)Plecaki się robią i długo rosnące na polach. A ja lecę spać:)

aleksandra lubi to.
  20. 11eveline

11eveline Książę forum

Event ukończony a z TS-ów wykluły się pierwsze hipopotamki :inlove::inlove::inlove:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.