Opinie Zbliża się zima

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. frixi77

frixi77 Ambasador forum

Czy te lampiony trzeba zapalac według tych wzorow czy mozna po kolei i tez sie dostanie te wszystkie nagrody ???

Azile, godia17 oraz Renia1920 lubią to.
  2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

można po kolei :)

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Jeśli ubierasz wszystko co trzeba,to dostaniesz wszystkie nagrody,obojętnie w jaki sposób będziesz zapalać lampiony.

4. godia17

godia17 Fanatyk forum

Możesz jak chcesz...po zrobieniu całości, zn się zapaleniu wszystkich lampionów otrzymasz wszystkie nagrody :) Event skończyłam więc wiem co mówie :) Powodzenia

5. frixi77

frixi77 Ambasador forum

Dzieki dziewczyny :)

a w temacie badyl koncze wypadajek 605 :)

godia17 lubi to.
  6. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Bry śpiące! :sleepy:
    Nie, nie. Zadnych eventów z sowami, a tym bardziej kolorowych. Mało mam ich, tylko 1000 i to jest mało, duzo to od 2000 zwyż. Nie żartuję. :sleepy: Jestem chomikujaca farmerką, ale coraz bardziej leniwą. Uwielbiam chomikować drogą kupna, gdy ceny niskie. xD

Wypadajek mam 379 sztuk, a badylka 4500 plus to co na polach. Za półtorej godziny zbiorę swiecące zielsko.
    :music:

7. gadek

gadek Fanatyk forum

I koniec:D TS-ki stoją,ciekawe co z nich będzie:music:
    Powodzenia i cierpliwości dla jeszcze robiących,bo mi zabrakło;)

8. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

a mnie się nie chce xD może zajrzyj przez płot i mi też skończ ;)
    Gratki u mnie rośnie to coś bijące po oczach nawet nie chce mi się liczyć patrzeć ile tego jeszcze
    a potem jak zbiorę to coś innego zrobię xD

termosów brak piję z kubka

mam taki przykrywany ala termos ale nie chcą takiego przyjąć -.-

9. niki1990

niki1990 Komandor forum

Żartowałam przecież. Najlepiej by było, jakby przez najbliższy rok nie było żadnych nowych zwierząt ani drzew. człowiek się już gubi w ilościach i nazwach. Popatrz pod moją sygnaturą, jakie mamy nowe drzewka

10. AnnDżelina

ogłosili że problemy mają :sleepy:
    ostatnio tych problemów coraz więcej czapki się nie da założyć, zima się ponoć zbliża choć jest, ech na wiosnę wszystko przyjdzie
    a miało być lepiej :(
    świetlikowa jagoda rośnie mimo że pada śnieg - pewnie dlatego tak długo ;)

no i gdzie te termosy dla mnie :D

11. gadek

gadek Fanatyk forum

Aniu żeby mi się jeszcze chciało:D mam lenia,stąd moje przyspieszenie wypadajkowe;),zwłaszcza że jeszcze ten charytatywny męczę:sleepy:
    Ale będę monitorować przez płot Twoje postępy:D

12. AnnDżelina

ło loosie ten charytatywny to widzę że 2 tydzień ludziska robią ja go nie tknęłam
    to się przyznaję - czasem trzeba odpuścić i dobrze zrobiłam :) choć sianie nie omineło
    zero przerwy - na sankach by pojeździł a nie siać i siać
    dobra wylezę z tego domku na to pole :D

może przestawię coś z miejsca na miejsce i jakiś lampion zapalę :)

Edit: wyszłam ale jagoda jeszcze nie dojrzała pewnie po ciemku trza zbierać ;)

Ostatnie edytowanie: 1 grudnia 2016
  13. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ostatni zasiew jagody na polach, a termosów brak jeszcze 474

14. niki1990

niki1990 Komandor forum

goździki zacznij siać

Anhedrea i Peonia lubią to.
  15. Rhodesia

Rhodesia Młodszy ekspert

Już prawie połowa za mną, eventówki 10 062 a termosów 416... Sadzę, że w sobotę ogarnę plecaki i resztę termosów :)

Anhedrea i godia17 lubią to.
  16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty, które niczego do tematyki eventu nie wnosiły usunęłam.

17. AnnDżelina

wyszłam zebrałam znów posiałam zapaliłam lampkę i łoo looosie
    policzyłam - 500 termosów potrzebować będę jeszcze xD- no spoko luz
    czyli połowę miałam z eventówki jak do tej pory, kilku drzewek i w prezentach

w żółwim tempie udowadniam sobie samej chyba najbardziej że cierpliwa potrafię być xD
    nie wiem tylko jak długo pociągnę w tym stanie :D

18. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Hej Aniu , nie jesteś sama , ja też pomału człapię i z mozołem zbieram termosy .

19. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    Evencik mi się podoba :). Termosy lecą jak na razie całkiem, całkiem :p. Wszystkie plecaki już zrobione, a zostało jeszcze ok. 40 wypadajek i sporo kwiecia. Kasztanka nie zamierzam używać, chyba że mnie zje niecierpliwość i konieczność używania kuponów bez potrzeby ;). A na dodatek BP mnie denerwuje i nie daje na początku eventu maszyn za połowę ceny >:(. Na mnie niech nie liczą, że w ten sposób kupię abonament na maszyny na cały miesiąc. Wystarcza mi stały zakup kombajnu. W razie eventu wystarczają jak na razie kupony i misje. Ale jakby dali, to by zarobili :p, a tak to nie.
    Lampiony zamierzam zapalić jak będę miała wszystkie roślinki, czyli pewnie jutro. Świnki mam z pnącza, niestety zapominam je sprzedać :D. Nigdy nie będę bogata, ani na farmie ani w życiu przy moim podejściu do zarabiania kasy ;)xD.

20. JonnyZu

JonnyZu Koneser forum

Po następnym zbiorze będzie komplet eventówki, termosów jak na razie 430 sztuk, od jutra roślinki dłużej rosnące podleje wodą i powinno się nazbierać

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.