Opinie Zbliża się zima

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Witam. U mnie ciemność. Nie odpaliłam żadnego lampionu. Jak uzbieram tego co potrzeba na jeden trójkąt, który mnie najbardziej interesuje, to zapalę hurtowo. Jak nie uzbieram to .... nie będę marnowała ;)wosku.
    Do tej pory udało mi się zebrać jagody dwukrotnie /nie licząc rozsiewu/ , zatem .... ciemno to widzęxD, zwłaszcza, że weekend tym razem bez kompa.

2. JonnyZu

JonnyZu Koneser forum

10.400 eventówki i 380 termosów, akurat jak mi się kombajn skończy to powinienem uzbierać odpowiednią ilość jagody, później popracujemy nad termosami. Na razie nie odpalam lampionów czekam aż wszystko na 100% uzbieram

3. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

Witam,odpaliłam 6 lampionów,,byle jakich,,ale się świecą,,wzięłam się za plecaki,jeszcze 9 sztuk

4. Rhodesia

Rhodesia Młodszy ekspert

No u mnie największym problemem będą świnki, wczoraj trochę poklonowałam i jak na złość, zamiast dzikiej przeskakuje mi na miniaturkę... ;)
    Ale może w powietrzu szykuje się BB? Poczekam do weekendu a potem postaram się uzbierać tę resztę.

Renia1920, draculik34 oraz aleksandra lubią to.
  5. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Świetlikowa jagoda zebrana w całości, 35 plecaków czeka na kolejkę w młynie. Jeszcze 627 termosów i koniec. Dużo czasu!
    Potem hurtem do planszy....

6. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

a przepraszam...a do czego te dzikie świnki potrzebujesz
    do eventu 10 brązowych trzeba:)

7. rabokse

rabokse Młodszy ekspert

swinki to brazowe potrzebne a nie dzikie:)a w temacie brakuja tylko wypadajki wiec siac gozdziki i czekac na zbiory:)

Renia1920 i Peonia lubią to.
  8. Rhodesia

Rhodesia Młodszy ekspert

No i wychodzi jak ja czytam ze zrozumieniem... Nie wiem, czemu mi się ubzdurało, że dzikie są potrzebne xD

9. gadek

gadek Fanatyk forum

Gratuluję,event z głowy;) I jak przystało na zgodnych małżonków prawie razem:p
    Ja myślałam,że mam ostatni zasiew na polach,a tu się okazało,że jeszcze prawie tysiaka mi braknie-.-
    Wypadajek też braknie,bo samą eventówkę siałam,w związku z czym nie obiecuję sobie,że nie użyję kasztanka:music: niecierpliwa jestem,a tu mi jeszcze 9-ciu plecaczków brakujexD

10. Martusia2009

Martusia2009 Okazjonalny autor

plecaki oddane , jagody muszę jeszcze wysiac na jednym polu i zostaną tylko termosy :) ,posieje goździki to będzie już na luzie:D
    kasztanki zostaną bez pracy

11. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

A mi z brokułów całkiem ładnie mi sypneło-na głównej 37 sztuk mialam z małych pól :) dalej nie przygladalam się a tak bardzo bo rozmawiałam akurat przez telefon.
    Termosów brakuje mi jeszcze 560 a eventówki 4144, dziś na pewno skończę :p

12. niki1990

niki1990 Komandor forum

plecaków jeszcze 15 do zrobienia, a potem to już tylko zbieranie badyla i wypadajki

13. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Roślinki już mam,wypadajek 594,więc teraz goździki i margerytki.Kasztanka nie planuję póki co włączać.

14. niki1990

niki1990 Komandor forum

ale odwaliłam numer. zebrałam badyla, zapominając o aktywacji cmj....brawo jasiu jak to mówiąo_O

visa77, sunami_p oraz Renia1920 lubią to.
  15. czako1980

czako1980 Stały bywalec

zrobiłem dokładnie to samo :wuerg:

Renia1920 i niki1990 lubią to.
  16. niki1990

niki1990 Komandor forum

masakra, co nie? zamiast 4 roślin z pola, to 2. A miałam 2 lampki odblokować...

Renia1920 lubi to.
  17. tessao

tessao Cesarz forum

jeszcze 4 plecaki, czyli 692 termosy (52 na plecaki i reszta do eventu):(
    a wypadajki "lecą" słabiej niż ten śnieg za oknem :oops:

sunami_p i Renia1920 lubią to.
  18. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    gratuluję wszystkim, którzy już skończyli event.
    Mnie zostało jeszcze jedno okienko i będzie koniec:music:

Event lekki, łatwy i przyjemny:)
    Pozdrawiam serdecznie i życzę nam wszystkim bogatych prezentów w kalendarzu (i w realu też):inlove:

19. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Witam zimowo:cry:(jak ja nie lubię zimy) Stan eventówki - 13268 - może skończę dziś, ale wyrzuciłam trochę pól bo kukułki muszę wyhodować:p Wypadajek mam 482. Muszę do rana mieć kukułki i eventówkę bo jutro dzień prawie bez kompa:pa na pewno bez opcji zaglądania na farmę co godzinę:pKukułek mam kilka zagród, ale szybko da się zrobić. Nie zamierzam kupować zagród tylko dla tego eventu, bo akcja sprzątania paska tak szybko nie powróci pewniexD:p;)

20. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:)
    U mnie też już koniec:D:
    Robiłam porządki i znalazłam w pasku uzbieranych z ostatnich eventów 19 tajemniczych zagród i sporo drzewek:
    Ciekawe czy choć 1 hipopotam z tego będzie,bo jak na razie to jeszcze nie mam żadnegoxD.
    Powodzenia wszystkim życzę!

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.