Opinie Zbliża się zima

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Gratuluję :)

Zatkało mnie ;)

2. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Dziękuję :) Termosy zrobione na kasztanku. Z SN zupy nie ugotuję, więc na coś wychlapać go trzeba ;)

3. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

A potem jest płacz na forum dlaczego tak mało a dlaczego tak dużo,poratujcie bo nie skończę.

gadek, Renia1920 oraz chrumcia91 lubią to.
  4. Megan

Megan Komandor forum

390 termosów (bez kasztanka), bardzo dobrze wypadają, nawet z eventowki, bo jak na razie tylko taką roślinę od wczoraj sieję, dwa razy tyle co w poprzednim evencie.
    Eventówki prawie 8 tys. jestem bardzo zadowolona z tego eventu, nie przepracuję się:)

5. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Ja też nie czytam zgaduli. Od czasu do czasu zaglądam na pewien portal, gdzie są sprawdzone informacje:p

Za 3:25 zbiór świetlikowej jagody.

6. niki1990

niki1990 Komandor forum

No cóż... ja czasem zaglądam. A i tak mam w większości eventów problem z wypadajkami

Peonia, Renia1920 oraz xBabciaEwa lubią to.
  7. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Domyśliłam się , ale po to się ma , żeby korzystać .
    A jak się nie ma , to robi się wolniej i gitara .

8. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry ;)
    u mnie sie robi powoli, 8700 rośliny do oddania trza nasiać + 19 plecaków do zrobienia, termosów nadmiar, bo uzupełniałam braki cebuli;)

9. wikua999

wikua999 Forumowy żółtodziób

Kolejny event z wypadajkami, które lecą jak krew z nosa. Znowu nie ukończę przez wypadajki. F 101 B 311

Renia1920, xBabciaEwa oraz niki1990 lubią to.
  10. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Na tak wysokim poziomie,zapewne znasz kasztanka,masz super drzewa,uszlachetnienie....W przypadku tego eventu zresztą nie potrzebne,sama zaczynałam z goździkami na sp i melonami,teraz już sieję tylko roślinki i mam 440 .A poza tym event trwa niewiele ponad dobę dopiero.

11. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

bez przesady bez kasztanka i sn spoko się zrobi jeszcze na Twoich poziomach? wysiać goździki ze 2 razy po wysianiu eventówki i długorosnące na bahamie

ja mam 5000 rośliny i 330 wypadajek na ten moment bo zbiór mi jeden już czasowo uciekł i jestem mega spokojna :)

powoli kręcę plecaki i sieję

i na pewno zrobię cały event :)

12. juliuszka

juliuszka Generał forum

A mnie zazdrość zżera i gonię z wywalonym jęzorem...

(tutaj najodpowiedniejszy byłby rybkowy słonik w kaloszkach...)

13. gadek

gadek Fanatyk forum

No no,pięknie Ci to idzie:D
    U mnie jeszcze 6 brakuje

14. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

No i mamy zżartą zazdrością juliuszkę w trampkach w pogoni za .....
    Ja nadal sieję i termosy zbieram :)

15. juliuszka

juliuszka Generał forum

@-rybka24-
    Dziękuję !
    A ze swojej strony mogę jedynie spokojnie poczekać na zwiększenie następujących składników:

16. andzia0393

andzia0393 Okazjonalny autor

a gozdziki wystarczy ze na zwyklych polach sie posieje i sporo wypadajek wypadnie??

17. gadek

gadek Fanatyk forum

Nawet ze zwykłych pól jest więcej niż z eventowej,ze względu na czas jaki rośnie.
    By siać na super polach to jednak trzeba liczyć się z tym ,że sn potrzebny;)

zonaania2122 i xBabciaEwa lubią to.
  18. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

chyba się jednak przeliczyłam i jutro skończę sianie eventówki, bo na noc bez sensu mi ją siać, dziś planuję spać :p

19. kheme

kheme Analityk forum

Roślinki jak narazie 7445 + to co na wszystkich polach, wypadajek 562 - chyba coś odkręcili kurek, bo od rozpoczęcia eventu sieję tylko jagódkę, a dzień przed eventem wystawiłam tylko drzewa. 8 lampionów już się pali, coś tam zapalę za 4,5h. :)

xBabciaEwa lubi to.
  20. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Ja nie zarobię, mam ich tylko 80 sztuk:) i u mnie chodzą po 10 tysiecy sg, za tanio dla mnie na sprzedaz, rzadko je klonuje.
    Oj, no są. Ja rzadko zaglądam, zazwyczaj gdy w watku głównym przeczytam coś ciekawego np. będziemy klonować koty, wtedy weszłam i poczytałam, teraz skoro ma byc event z wielbłądami, to tez zerknę. Przestalam zagladac, gdy zirytowalam się grą, mam milionki, wiec jakby co kupię co trzeba, zresztą mam tez niewielkie zapasy, dam sobie radę, nie musze byc przygotowana do kazdego eventu perfekcyjnie.

A w temacie... wypadajek mam 259 sztuk i 1200 zielska + to co na polach. :)

Edycja:
    Chrumcia91 - gratuluję zarobku na świnkach! :)

Ostatnie edytowanie: 30 listopada 2016
    0olimpia0 i gadek lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.