Opinie Zbliża się zima

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

no jak? się pytam kończysz siać ja dopiero początek widzę a gdzie tam do 16 tys

PiraSolo, babula40 oraz gadek lubią to.
  2. gadek

gadek Fanatyk forum

Ale błyskawica z Ciebieo_O
    Ja dopiero na półmetku:D

PiraSolo, babula40 oraz xBabciaEwa lubią to.
  3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Aniu pilnuję zbiorów i tak wyszło , ale termosów mam mało , więc siania mnie czeka ogrom .
    Jakąś awersję mam do tych żółtych kwiatków , pewnie dlatego tak szybko chcę mieć je z głowy .

Nutka, PiraSolo, gadek i dalsza osoba lubią to.
  4. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Gratuluję i życzę szybkiego uzbierania termosów :)

PiraSolo i xBabciaEwa lubią to.
  5. amelka.66

amelka.66 Forumowy żółtodziób

Pytanko do miłych Farmerek,czy jak zaświecę wszystkie lampiony to otrzymam wszystkie prezenty(tj. itemy ,zagrody,itd) czy tylko ten jeden przypisany do danej kombinacji świateł?

Sadząc,po ilości jagody to powinnam otrzymać wszystkie nagrody.

6. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Ja mam trochę inne zdanie ... wysianie takiej ilości zielska w takim czasie to nie bagatela :)

PiraSolo i gadek lubią to.
  7. gadek

gadek Fanatyk forum

Za wszystkie zaświecone lampiony dostaniesz wszystkie nagrody,ja się w linie nie bawię,zaświecam co się akurat da :)

Nutka, PiraSolo oraz xBabciaEwa lubią to.
  8. xBabciaEwa

Wystarczy mieć czas , a tego mam w nadmiarze ,

9. abask

abask Fanatyk forum

Wypadajek u mnie 486 sztuk. Roślinka długo rośnie z samą wodą :(Zastanawiam się, co mają w głowie ludzie, którzy wystawiają nawóz 10 ofert po 1 albo 2 sztuki. Za chwilę znów to samo.
    Radocha? Głupota czy co?
    Nie skupuję takich ofert. Wolę z samą wodą. :)

10. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Ja dzisiaj też planuję skończyć sianie eventówki ;) szybko jakoś poszło :D i termosy też ładnie wypadają

Peonia lubi to.
  11. abask

abask Fanatyk forum

Nie wiem, jak to zrobiliście... U mnie eventówki 4100 i to co na 4 polach.

tereska1108, gadek oraz PiraSolo lubią to.
  12. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja w nocy nie za dużo spałam, więc mogłam zebrać ;)

abask lubi to.
  13. amelka.66

amelka.66 Forumowy żółtodziób

Dziękuję

gadek lubi to.
  14. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Ja sieję tylko na dwóch polach, więc tak szybko mi nie pójdzie z eventówką, ale leśnej nigdy nie demoluje, na dzikiej mam baobaby, koty i kartony się produkują, więc nie zdejmuje, bo szkoda mi nie skorzystać z dobrej ceny kartoników.
    A w lesie deszczowym to nawet nie wiedziałam, że nie można siać, nie doczytałam dobrze poradnika, wyrzuciłam zagrody, postawiłam duze pola, klikam, zeby posiać a tu nie ma rośliny - dopiero wtedy sprawdziłam dokładnie, że w lesie nie posieje. Ale wypadajki wypadły. :p dzisiaj juz nie lecą, ale nie jest źle.
    14 plecaków ukrecone, 112 wypadajek jeszcze na stanie.
    Tylko młyn mi długo kręci bo przegapiłam ostatni abonament i od ponad tygodnia działa juz tylko siła wiatru - bez prądu. -.-

15. kaska0305

kaska0305 Okazjonalny autor

Czy zapalając jedną kombinacje lampionów będę mogła ja ponownie zapalić?

16. niki1990

niki1990 Komandor forum

Noż to jest złośliwość. Jednej świni mi brakuje jeszcze. Złośliwie zamiast brązowej z 4 normalnych wyszła jedna wełniana-.--.-. Ostatnia hodowla jutro

sunami_p i PiraSolo lubią to.
  17. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

No Ewa to przyszalalaś z roślinkami .U mnie dopiero 6200szt i 374 wypadajki

xBabciaEwa lubi to.
  18. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Bry obolałe.
    Ja o tym evencie nie wiedziałam, dowiedziałam się, tj. przeczytałam poradnik wczoraj, szczęśliwie jak się już rozpoczął. Szczęśliwie, bo przeczytawszy poradnik niedokładnie poradnik uznałam, ze event dopiero od środy. Wróciłam na farmę, by zebrać jagody i kalarepę i bardzo się zdziwiłam, ze termosy już lecą. Jeszcze bardziej się zdziwiłam, gdy z lasu tropikalnego wyleciało jakieś 8 sztuk termosow. Myslalam, ze to bląd w poradniku, to był błąd "dropsów" . Zapomniały, ze w lesie mają nie lecieć! :cry:xD
    Na chwilę obecną mam 180 wypadajek. Za godzinę będzie jeszcze więcej, zbiorę z nocy i ok. Rosliny mialam rano 500 sztuk, zostala posiana, takze event robię. Niechetnie robię, bo nie lubię tej swietlikowej serii. :wuerg: Tej świetlistej rośliny też nie lubię! :wuerg:

gadek, xBabciaEwa oraz PiraSolo lubią to.
  19. xBabciaEwa

Mam jeszcze trochę wolnego , to mogę się pobawić . Wysieję tyle ile trzeba i ani jednej więcej . Słodziak z Twojej sygny znowu humor mi poprawił :inlove:

visa77, PiraSolo oraz gadek lubią to.
  20. gadek

gadek Fanatyk forum

A nie szkoda Ci super papu,zwłaszcza że garbusy na horyzoncie;)

Zaświeciłam kolejne światełka i nawet pionowa linia mi wyszła:music:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.