Zbiory

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika carlain21, 13 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Wyłączyłam sobie animacje zbiorów. Jaka jest różnica kiedy to jest włączone a kiedy wyłączone. Zastosowałam się do porad z innego wątku, Zbiór ręczny. Ponieważ gra co jakiś czas mi się zawiesza,zbiorę ileś tam pól,zawiesi się,odwiesi,znów zbiorę i tak w kółko.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Animacja zbiorów to wypadające podczas zbiorów przedmioty czy widoczne PD. Tutaj znajdziesz informacje na ten temat : >>>klik<<<.
    Jeśli masz tę opcję włączoną to widzisz wypadające przedmioty, ikonki PD "lecące" do paska postępu i zbierane plony wpadające do stodoły. Jeśli wyłączysz, to nie będziesz tego wszystkiego widziała.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

A to o to chodzi. Wszystko już mi wyjaśniłaś. Dzięki

Tylko jeszcze pytanie jedno.
    Czy nadal są kłopoty z zawieszaniem się gry? U innych graczy. Wiesz coś w tym temacie. Ja dopiero teraz Bahamę zebrałam, a na farmie sadzę to co dłużej rośnie. Na części tylko to co chcę sobie nadrobić do misji,czy na zapasy.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wątek na temat zawieszania się gry jest tutaj, zapraszam : >>>klik<<<.

A skoro w temacie animacji zbiorów wszystko już jest jasne to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.