Zbiornik na wode

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika justa1181, 16 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. justa1181

justa1181 Czeladnik forum

Dlaczego woda ze zbiornika dodatkowego, który daje co 12 godzin 5 jednostek nie dodaje mi się do normalnego zbiornika ?

2. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Zbiornik, który stawiasz na polu jest itemem. Gdy go zbierzesz, doda do "głównego zbiornika" 5 kropli wody. Kolejne zbiory są możliwe co 12h.

3. justa1181

justa1181 Czeladnik forum

wiem o tym i właśnie pisałam że nie dodawało mi wody do zbiornika głównego. Dzisiaj już jest ok.

4. elcia1951

elcia1951 Stały bywalec

witam u mnie też nie dopisywało wody ,a poza tym jak chciałam kupić wodę to mi system odpowiadał,że towar na rynku wyprzedany przyjdź później, jak odświeżyłam stronę to woda była do kupienia to jakiś błąd ?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

elcia1951, aby gra i wszystkie jej elementy działały poprawnie należy od czasu do czasu zastosować się do wskazówek z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik.

A skoro u Autorki tematu wszystko z wodą już w porządku to miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.