zbiornik na wodę

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika -izifarmer-, 13 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -izifarmer-

-izifarmer- Okazjonalny autor

proponuję zwiększyć litrarz zbiornika na wodę do 1000 litrów - podlewanie 300 litrami jest dość irytujące na okrągło trzeba dokupywać bo ileś tam brakło -

2. cyfrzak

cyfrzak Wielki mistrz forum

ja mam 150 i mi się wydaje dużo w porównaniu ze startowym 100 :D, a i dodaj ankietę żeby można było głosować

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    -izifarmer- jak to powiększenie pojemności zbiornika na wodę miałoby Twoim zdaniem wyglądać. Jak wiemy od pojemności początkowej czyli 100, zbiornik możemy powiększyć do 300 jednostek poprzez wykupienie run na drzewie mądrości. Czy byłyby to kolejne runy, o ile jednostek jednorazowo byłby powiększony zbiornik i jaki byłby koszt gwiazdek ? A może w inny sposób moglibyśmy powiększyć pojemność zbiornika ?
    Dodam również, że posiadacze kota Premium posiadają 600 jednostek wody, która się nie zużywa i zawsze jest pełen zbiornik bez kupowania wody : >>>klik<<<.
    Do każdego zamieszczonego w tym dziale pomysłu konieczna jest również ankieta. Aby dodać ankietę, wybierz nad swoim postem z Narzędzi tematu opcję " Dodaj głosowanie ". A tutaj znajdziesz wskazówki jak powinna ankieta wyglądać : >>>klik<<<.

Na dopracowanie pomysłu i dodanie ankiety pozostawiam czas do jutra, do godziny 20:40.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomysł niestety nie został dopracowany, ankieta nie została dodana, więc zamykam i przenoszę do Archiwum. Na przyszłość bardzo proszę zamieszczać pomysły zgodnie z zasadami działu oraz z dodaną ankietą.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.