zbiornik na wodę

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Anuszki, 16 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

gdzie mogę kupić, zapomniałam :eek:

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli masz na myśli zbiornik na wodę za 250 SG,to kupisz go klikając na czerwony koszyk po lewej stronie okna gry/zakładka itemy(dekoracje-ikonka wazonika)/ rzeczy przydatne.

3. dziubekjack

dziubekjack Mieszkaniec forum

podstawowy masz, nie kupujesz. Jak chcesz większy możesz odkryć runę na drzewie mądrości za gwiazdki. Jeżeli chodzi o napełnienie zbiornika wodą, to kliknij na niego i dokup wodę za SG

4. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Kupiłam ale chyba źle zrobiłam, bo nie mogę ich postawić na "Bahamie" tam pewnie tylko studnię można, a gdzie ją kupić?

5. SMOD_Atena

No niestety na Bahamaramie zbiornika nie da się postawić,ale już na Wyspie Skarbów tak.
    A co do studni,to kiedyś był na nią kod bonusowy,obecnie niestety nie ma już żadnej możliwości zdobycia studni.

6. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

No niestety nie mam wyspy skarbów, ale jak będę miała to postawię. Mam jeszcze jedno pytanko, czy ta studnia będzie zasilała "Bahamę"? i poproszę o linka co na tej wyspie skarbów można robić :)

7. SMOD_Atena

Szczerze mówiąc,to nie jestem pewna na 100% ,nie mam jak teraz tego sprawdzić,ale myślę że woda ze zbiornika postawionego na Wyspie Skarbów powinna być doliczana do zbiornika na Bahamaramie.
    Wyspa Skarbów to coś w rodzaju ogrodu ozdobnego,można tam postawić wyłącznie itemy,a wszystkie informacje znajdziesz tutaj : https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/wyspa-skarbów.10514/

8. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

dziękuję można zamknąć :)

9. SMOD_Atena

Ja również dziękuję i skoro można,to zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.