Zbieranie z pół drzew, zagród itp. /1 kliknięcie

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika andzia0393, 29 października 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Zbieranie z pół drzew, zagród itp. /1 kliknięcie

1. Bardzo dobry pomysł

2. Nie podoba mi się ten pomysł

Wyniki będą widoczne dopiero po głosowaniu.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. andzia0393

andzia0393 Okazjonalny autor

Otóż, pewnie już taki pomysł był, ale nie wszedł do tej pory w realizację, a myślę, że to by bardzo usprawniło grę

Mój pomysł jest taki:

Co powiecie na zbieranie roślin, drzew, zwierząt w takiej samej formie jak jej sianie czy podlewanie? Również tyczy się to nawozów. Nie rozumiem dlaczego nie można tego ujednolicić.

Gra zyskałaby na szybkości i częstszym logowaniu użytkowników, ponieważ u mnie wygląda to tak, że po nadmiernym klikaniu ręka zaczyna boleć i efekt jest taki, że odbiera to chęć powtórnego logowania. A kombajnu czasem szkoda jest użyć

Przy małych polach jest to dość uciążliwe... a w trakcie event'ów wiadomo że najekonomiczniej jest siać właśnie na nich, a w miesiącu różnorodnych event'ów jest tyle, że odechciewa się robić połowę z nich

Lunari78 lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

andzia0393 owszem przedstawiłaś już taką propozycję, wątek nadal otwarty jest tutaj: Szybkie zbieranie z pól/1 kliknięcie.. Dublowanie propozycji nie sprawi, że pomysł zostanie wprowadzony do gry. Temat zamykam jako dubel i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.