Zbieranie roslinek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika madzia070371, 4 grudnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. madzia070371

madzia070371 Wielki mistrz forum

Mam prosbe jak pozbyc sie tych kolek przy zbieraniu roslinek troche przeszkadza. A na ekranie pojawia sie napisz szukaj, jak klinke to to wyskakuje z prawej strony Kommunikat,musze to zamknąć i plansza gry Wraca do normy to mam tylko na laptopie, na Telefonie tylko te kolka podczas zbioru. Oraz wyslakuje info ktory gracz das mi prozent to rozprasza

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kółka usunąć nie można bo nie byłby wówczas możliwy ręczny zbiór/siew/podlewanie. A co do pojawiających się komunikatów to o ile się nie mylę są one uzależnione od ustawień przeglądarki i jak dobrze pamiętam pojawiają się na Firefox (mogę się mylić). Polecam przeglądarkę Gogle Chrome lub CCleaner Browser.
    Okienka z informacją o prezentach można wyłączyć w ustawieniach zaawansowanych gry. Informacje znajdziesz tutaj:
    Polecam również spis poradników, w których samodzielnie znajdziesz wiele cennych wskazówek na temat gry: FAQ - Gra.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.