zbieranie plonów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zosia1953, 23 czerwca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zosia1953

zosia1953 Naśladowca mistrzów

witam rano zebrałam a teraz nie mogę zebrać plonów odinstalowałam i na nowo zainstalowałam wszystko wyczyściłam i dalej nie można zbierać nie wiem czy to tylko u mnie tak jest czy cos się dzieje nie wiem co robić proszę o pomoc

2. matig234

matig234 Okazjonalny autor

u mnie to samo

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Czy wyczyściłaś też komputer z niepotrzebnych śmieci? Jeśli nie, to zrób to jakimś programem czyszczącym np. CCleaner. Po wyczyszczeniu zamknij system i uruchom ponownie, sprawdź też połączenie z internetem.

Zerknij też do posta, w którym Gracz podpowiada jak wyczyścić ciasteczka z kilenta: #5.

Jeżeli u Ciebie ze sprzętem i oprogramowaniem będzie w porządku a problemy nie ustąpią to zapraszam w celu sprawdzenia konta do PT: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

4. zosia1953

zosia1953 Naśladowca mistrzów

czyli została pomoc techniczna dziękuję i miłego dnia życzę

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, również miłego dnia życzę i temat zamykam.

.dorotka01. napisałam wyżej co trzeba zrobić, Twój post usunęłam, wątek jest zamknięty.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.