zbiór owoców drzew

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika la_jirafa, 1 października 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. la_jirafa

la_jirafa Forumowy żółtodziób

Witam! Mam problem ze zbiorem czarnego bzu. Od dłuższego po zbiorze nie przybywa mi owoców w stodole. Proszę o poradę jak rozwiązać ten problem. Pozdrawiam.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam i również pozdrawiam.

Czy po wpisaniu nazwy owoców w wyszukiwarce w ogóle nie wyświetla się pozycja tych owoców?

ow.png

Czy też po zbiorach stan owoców nie zmienia się?

3. la_jirafa

Po wpisaniu w wyszukiwarkę nie wyświetla mi się pozycja tych owoców, a po wyszukiwaniu z menu rozwijanego cały czas mam taki sam stan owoców mimo zbiorów.

4. SMOD_Atena

la_jirafa z pozycji forum nie mamy możliwości sprawdzenia co dzieje się z owocami. Napisz proszę zgłoszenie do PT zgodnie ze wskazówkami z poradnika: Pomoc Techniczna. Jednakże proszę o cierpliwość ponieważ obecnie występują problemy z panelem obsługi klienta o czym informacje znajdziesz w Ogłoszeniu.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. la_jirafa

Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.