zbiór drzew Bahamarama

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika farmerbaba1, 10 stycznia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. farmerbaba1

farmerbaba1 Półbóstwo forum

Co daje w pasku bonusów większe plony z drzew na Bahamaramie,bonus 25%? Nie chodzi mi o ciasteczko ananasowe bo wiem i umieszcza się go w slocie.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

25% więcej z drzew, roślin i roślin specjalnych na wyspie jest przy użyciu Ciasteczka ananasowego, nie znam innych bonusów +25% więcej z drzew.

Czy masz aktualnie aktywny taki bonus w swoim herbie czy tylko o taki bonus pytasz?

3. farmerbaba1

miałam właśnie wczoraj coś w pasku bonusów co dawało 25% większe plony z drzew na Bahamaramie,stąd moje pytanie czy to gałązka pnącza czy item.

4. SMOD_Atena

A czy to był bonus na pewno zwiększający ilość owoców, czy może +25% dla TPD? bo taki zwiększający ilość TPD +25% roślin i drzew na Bahamaramie przez 2 h to jest np. z rzędu chmur: 5 Urodziny Farmeramy/Urodziny 2015.

Zwiększa o 25% ilość owoców jedynie Ciasteczko ananasowe.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. farmerbaba1

Tak dokładnie było napisane Większe plony z drzew aa Bahamaramie,bonus 25%. Skoro na chwilę obecną nie znamy odpowiedzi to temat zamykamy.Więcej pytań nie mam. Poczekam może się powtórzy wówczas zawitam tutaj ponownie.
    Pozdrawiam:)

6. SMOD_Atena

Gdyby to było + 1 szt. dla zbiorów z drzew przez 6 godzin to byłby bonus z koła ale o tym, że taki wykręciłaś z pewnością byś wiedziała. Niestety oprócz tego ciasteczka nic więcej nie przychodzi mi do głowy i skoro nie masz już pytań to również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.