Zawody rolnicze

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by multas, Jun 9, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. multas

multas Czeladnik forum

Witam. Chciałbym w końcu dokończyć je aby poprawić te wspaniałe wypadajki :) Mam związku z tym pytanie gdzie mogę znaleźć jakąś powiedzmy tabelę za jakie zwierzę ile dostanę bo na tą chwilę pokazuje mi tylko te co mam w stodole. Chciałbym się dowiedzieć co najbardziej opłacało by się hodować i tam oddawać ? Szukałem w faq ale niestety nie znalazłem czegoś takiego.

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

multas w stodole masz widoczną wartość każdego ze zwierząt, które można oddać do misji.

Masz jeszcze jakieś pytania?

3. multas

multas Czeladnik forum

No wiem że tam są wartości ale mi bardziej chodzi że znam wartości zwierząt które aktualnie posiadam a chciałbym także wiedzieć jaką wartość mają resztę zwierząt które aktualnie nie posiadam. żeby poznać ich wartość musiałbym je zakupić na targu, wtedy wiedziałbym jaka jest ich równowartość w sg . Reasumując chodzi mi o to co daje największą równowartość np. orzeł - 400, renifer - 440 ?

4. Mr.Rafik

Mr.Rafik Stały bywalec

kup po 1 z kazdego rodzaju i zobacz przy wplacie masz cene, potem rozwaz przelicznik cena/wartosc i wplacaj te co sie najbardziej oplaca

5. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

>TU< jest podana wartość, jaką mają poszczególne zwierzęta w stodole multas

6. multas

multas Czeladnik forum

O i oto mi chodziło :) Dzięki wielkie można zamknąć :)

7. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję i zamykam :)

Thread Status:
Not open for further replies.