Zawieszanie gry - cz2

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika monter-Olek, 8 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. monter-Olek

monter-Olek Czeladnik forum

2 dni temu pisałem w tym dziale o wieszaniu się gry - ot tak sobie. Działa, działa, wiesza się, odświeżenie, działa, działa, wiesza się i tak w kółko. Odpowiedzi udzielone przez MOD-ów są zawsze takie same: ciasteczka, odpowiednia wtyczka, itp
    Przeglądając posty, widzę że nie tylko ja miałem taki problem.
    Jednak od wczorajszego wieczora gra działa dobrze, mam nadzieję że na dłuższy czas - może Trzej Królowie pomogli, albo inni Mędrcy ze Wschodu - nieważne.
    Chciałbym więc podziękować za to. Jednocześnie proszę MOD-ów, by przestali dawać rady o ciasteczkach, bo już jakiś czas gram w Farmeramę i co nieco już tutaj widziałem.
    Wszystkim graczom życzę wytrwałości w dochodzeniu swoich racji, bo jakoś trudno mi uwierzyć, że to prawie zawsze nawala sprzęt grających.

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A jednak - jakakolwiek, nawet maleńka zmiana po stronie serwera sprawia, że dane zapisane w ciasteczkach przestają pasować do aktualnego stanu. I wtedy zaczynają się problemy po stronie użytkowników.

BA_Chris i MOD_Kleopatra lubią to.
  3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Cieszę się, że gra działa już płynnie :) Jednak, czyszczenie ciasteczek, pamięci podręcznej, czy reinstalacja AFP jest bardzo korzystne przy problemach jakie Ciebie spotkały. Wiem o tym z własnego doświadczenia. Nie możemy więc dostosować się do Twojej prośby :) Czy masz może jakieś pytania, czy temat będzie można zamknąć?

4. Auror był obecny na forum ale pytań nie widzę więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.