Zawieszający się targ.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika eewunia67, 16 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Nie wiem o co chodzi,ale już od kilku dni wchodząc na targ bez problemu udaje mi się przejrzeć tylko kilka stron i koniec,dalej ani rusz,targ się zawiesza i zmuszona jestem odświeżać stronę:eek:Dlaczego tak się dzieje i czy to tylko u mnie?
    Jak to wygląda u innych graczy??

Zaznaczam,że ciasteczka czyszczę na bieżąco,AFP mam aktualny i gra działa w miarę normalnie-.-

2. Ewuniu sprawdziłam u siebie i nic mi się nie zawiesza, chociaż przyznam że już kilka razy miałam podobną sytuację ale kilka tygodni temu jak jeszcze było stare forum, nie ma to nic wspólnego ale tak jakoś mi się skojarzyło. Przechodziło jednak samo po kilku godzinach bez specjalnych zabiegów z mojej strony :)

3. eewunia67

Dzięki Kleo;)Jak wiesz,ja gram już długo i nie lecę z byle bzdurą i nie pytam co jest grane,dopóki sama nie spróbuję wszystkich sposobów,żeby poprawić działanie gry i tak jak wspomniałam wcześniej,ciacha czyściłam,nawet pamięć przeglądarki i sprawdzałam wtyczkę AFP,wszystko gra,sprawdzałam też na innej przeglądarce i to samo,targ się zawiesza:(
    Jesli u innych wszystko jest w porządku,to jest jeszcze opcja,że mój dostawca neta leci sobie w kulki,ale to też niezbyt pasuje,bo wtedy muliła by się cała gra i inne strony też,a cała reszta jest ok-.-
    Widząc ruch na forum,a raczej jego brak,to pewnie nie dowiem się,jak targ działa u innych graczy,więc zamknij,bo pewnie taki otwarty temat bedzie Wam przeszkadzał :p

4. NiuszNiusz

NiuszNiusz Aktywny autor

Witaj Ewuniu, melduję, że u mnie targ (24) działa jak należy :)

5. eewunia67

Dzięki NiuszNiusz ;)ja już nie wiem o co chodzi,wychodzę z gry i w ogóle z domu,bo mam dość >:(

Temat do zamknięcia,nie ma sensu żeby wisiał,a ja nie będę wchodziła na targ ooooooo:p

No zajrzałam jeszcze przed wyjściem i teraz to już zawiesza się na 1 stronie >:(

Taki fajny kwiatek się kręci cały czas :eek:

Ostatnie edytowanie: 16 września 2014
  6. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Ja mam targ 22 i nie mam problemów, może jak trafisz na kogoś z Twoim targiem to będzie wiadomo czy to nie problem serwera.

7. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Ja mam targ Nr 9 , ładuje się w powolnym tępie ale załaduje się , chyba trzeba poczekać tak po ewntach sie dzieje
    Ja już nic nie będę robił w laptopie , będę czekał aż same usterki si ę pokasują

8. BA_Musa

BA_Musa Guest

yvonnege_ post usuwam, bo nic nie wnosi do tematu.

Ewuniu spróbuj wyczyścić ciasteczka flashowe.

A skoro można to zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.