zawartość spiżarni

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dszmyd, 25 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Bardzo proszę o przybliżenie mi techniki zarządzania moją własną spiżarnią. Mam tam coraz więcej towaru i tak sobie leży. Tzn niektóre są dla mnie bardzo przydatne i cenne jak chmj, dżem z dyni ale tak naprawdę z większością nie wiem co zrobić. Na targu schodzą słabo. A czy wykorzystywać je tylko żeby osiągnąć trochę SG czy PD ? Nie wiem. Proszę o jakąś tabelkę, albo o przekierowanie do doświadczonych farmerów, którzy marzą o tym, żeby się ze mną swoimi doświadczeniami podzielić. Wierzę, że tacy są !
    Pozdrawiam cieplutko:);):)
    Jak ja się w końcu nauczę to też będę pomagać:)

2. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Przede wszystkim radzę zapoznaj się z poradnikami, znajdziesz tam na co mogą mieć wpływ przedmioty z różnych przetwórni.
    Dzielnica rzemieślnicza -->KLIK
    Tabele - Przetwórnie -->KLIK
    Bonusy i ich naliczanie -->KLIK

Pamiętaj, że oddając po 5 produktów dziennie wpływasz na rozbudowę swoich przetwórni.
    A z doświadczonymi graczami możesz porozmawiać w TYM wątku.

Czy w czymś jeszcze można Ci pomóc?

3. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Dziękuję bardzo, muszę to wszystko przetrawić. Dodając 5 jakichkolwiek produktów dziennie wpływam na rozbudowę przetwórni, czy właśniw też to muszę sprawdzić?

4. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Tak, jak oddasz 5 produktów to ilość punktów się zmieni.

Czy może jeszcze jakieś pytanie Ci się nasunęło?

5. dszmyd

dszmyd Hrabia forum

Tak , nasunęło ale w nowym wątku, czyli za chwilkę. Na razie bardzo dziękuję, idę sprawdzać!:)
    Kłódeczka

6. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

W takim razie tutaj zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.