Zawód piekarz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiocha5, 28 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wiocha5

wiocha5 Baron forum

mam pytanie, w renzo odkryłem sobie dodatkowy zawód piekarza. teraz dopiero postanowiłem się zająć jego ulepszeniem poziomów. Czym najlepiej ulepszać poziomy ( co daje najlepsze rezultaty by jak najszybciej zakończyć ulepszenie). Wiadomo, można tylko 5 produktów dziennie wrzucać.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tutaj: >>[​IMG]<< znajdziesz zestawienie i wszystkie informacje o przetworach i bonusach jakie dają.

Wszystkie produkty w dzielnicy rzemieślniczej oddane na rozbudowę danego rzemiosła dają tyle samo PD na tę rozbudowę, ile otrzymujemy tych PD za wyprodukowanie danego produktu.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. SMOD_Atena

wiocha5 ułatwiam Graczowi podając link do poradnika, w którym zamieszczone są wszystkie informacje. Mam Ci tutaj je skopiować z poradnika?

4. wiocha5

wiocha5 Baron forum

pomyliłem się... hihi dziękuje.... źle spojrzałem. dlatego ten posty wcześniejszy usunalem. Bardzo dziekuje za pomoc i zamykamy :)

Ostatnie edytowanie: 1 marca 2018
  5. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.